ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,525
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arızası ise bu ekran pırpır yapıyor ve ekranda parlama var 22 Aralık günü kargoya gönderdim 3 günde labe alıp videoyu kendilerine iletmeme rağmen bir sorun yok dediler dün 1.30 civarı kargomun teslim edildiğini söylediler ama telefon numaram tc den sorgulama yapmama rağmen yurtiçinden bir kargom olmadığını sadece 22 aralıkta teslim edildiğinden bahsettiler 3-5 saatlik diyaloglar sonrası KVK teknik servisede ulaşamayınca konuyu asusa taşıdım Asus bana bir kargo numarası verdiler araştırdığımda kargonun ups ye verildiğini ve bana herhangi bir bilgi verilmemesi üzerine uğraştığımla kaldım bu monitör hem tamir edilmedi hemde Asus teknik servisine gidecek ve pazartesi den öncede elime ulaşacak gibi durmuyor ve hala ne ups den nede KVK dan kargoma ait bir bilgi verilmedi hala nereye gittiği hakkında bir bilgi alamadım
2.gün oldu bugün hala bilgi yok ne yapmamı öneriyorsunuz kargoyu bekliyorum ama birtek benim başıma mı geliyor bu farklı teknik servise gönderim felan.