Ek bir puan kazanımı daha var.:
İş Bankası (Maximum): İş Bankası Maximum Kart ile mediamarkt.com.tr'den tek seferde yapacağınız 25.000 TL ve üzeri ilk...
Kardeşim anakartla ilgili yaklaşık 1 senelik deneyimin sonucu değerlendirme yapar mısın? Güncellemeler, argb uygulama optimizasyonu, vs… Teşekkür ederim.
Vram hiç yetmiyor 1080P Ultrada bile bazı oyunlarda VRAM yetmeme problemi yaşıyorum. Alacak kişilere tavsiyem bütçesi varsa gidip 5070 12GB modellere baksın...
8 GB VRAM 5070'e hiçbir şekilde yetmiyor dediğim gibi AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız 5070Ti almanız iyi olur. Bu arada kasa kalitesi...
U7 255H işlemcili ve 24GB ramli modeli var bende. Monitörle beraber kullanıyorum. 1080x1440 formatta CS2 Ultrada 220-230 FPS alıyorum. Forza 6, cyberpunk...
1.300 küsur fiyata incehesapta gamepower gamepad var. Fiyat olarak bedava gibi en ucuza kapatmak istiyorsan bakabilirsin. Eğer uygun kart varsa 3 taksit...
2 hafta önce 5.299 TL ye 3 Taksitle Medimarkttan aldım. Fiyat olarak bence hakkını veriyor inse bile 5 altına pek ineceğini sanmıyorum. Reklam çekimleri...
KETA Formunu online olarak doldurup 7 dolar ödeme yapmanız gerekiyor. Gitmişken oradan Japonyaya da geçmenizi öneririm. 2 haftalık keyifli bir tur yaptık...
4k açıkçası zor ve gereksiz. Ancak 1440p'de çoğu oyunda DLSS ile oynarsın mid-high ayarlarda. DLSS Quality/Balanced görüntüden minimal kayıp vererek...