Arama sonuçları: *

1. Shoganai

Temu üzerinden alışverişte 30 Euroyu 70tl ile geçtim

Teşekkür ederim ilk siparişe özel ücretsiz kargo vardı zaten. Arkadaşımla konuşurken 30 euro muhabbeti aklıma gelmişti kafama takıldı. Yardımınız için teşekkür ederim :)
  2. Shoganai

Temu üzerinden alışverişte 30 Euroyu 70tl ile geçtim

Selamlar, temu üzerinden yaklaşık 3-4 gün içerisinde 9 ürünlük bi sipariş verdim. Sipariş içerisinde kolye, kalemlik tarzı çok büyük olmayan şeyler vardı. Toplamda 700tl küsür civarı tuttu. vergi de 450 tl toplamda 1.172,51 TL'lik bir sipariş verdim. 30 euro ise güncel olarak 1.100 tl...
  3. Shoganai

2TB Taşınabilir disk önerisi

Kişisel dosyalarımı saklayabileceğim taşınabilir bir disk arıyorum.
  4. Shoganai

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

Teşekkür ederim. Arkadaşım şöyle bir adaptör bulmuş https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-3-windows-11-10-8-1-8-7-tak-ve-calistir-destegi-bluetooth-5-3-nano-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1, atmış olduğunuz Asus'un adaptörü ile arasında 2 kat fiyat farkı var. Linkini atmış olduğum...
  5. Shoganai

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

Selamlar, başlık da da belirttiğim gibi B660M-E D4 anakartını kullanmaktayım. Ps4 Dualshock controllerı kablosuz bir şekilde bağlamak istiyorum fakat beceremedim. Anakartımın da bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum. Bluetooth desteği yoksa bile önerebileceğiniz kaliteli uzun süreli...
  6. Shoganai

Resident Evil Net Sitesine Steam hesabını bağlamak problem yaratır mı?

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için :)
  7. Shoganai

Evet oyuna orjinal bir şekilde steamden sahibim. Türkçe yama kurduktan sonra girmiştim. Yama dosyasının içinde oyuna böyle bir bilgi kutusu eklenip eklenemeyeciğini bilmediğimden ufak bi kuşkulandım. 1733006452 Çıkan bilgi kutusu da bu şekilde
  8. Shoganai

Oyunu zaten açabiliyordum, site üzerinden puan sistemi falan görebiliyormuşum. Bana da siteye kayıt olup olmamak istediğimi sordu. Zorunlu bir şey değildi yani
  9. Shoganai

Resident Evil serisine yeni başladım, oyunu açtığım da https://game.capcom.com/residentevil/en/ sitesi üzerinden kayıt yapabilirsiniz gibi bir şey yazıyordu. Siteye kayıt oldum fakat bir yerde steam hesabıma bağlanmak istediğini söyledi. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre yazmadım. Sizce bir...
  10. Shoganai

Oppo A74 Bildirim çubuğu donuyor

Telefonumda ortalama iki gündür bildirim çubuğu donup kalıyor. Telefonu 10'dan fazla kez kapatıp açtım ama nafile. Telefon açıldıktan bir müddet sonra bildirim sesi gelse bile bildirimleri göstermiyor, saat donuyor ve wifi vb. özellikleri açık kapatamıyorum, kısacası donuyor yani. Bir tek aşağı...
  11. Shoganai

Faceit için OS Type UEFİ yapsam bir problem olur mu?

Öncelikle 1 hafta önce win 10 kullanıyordum ayarlara win 11 yüklemek için seçenek geldi. Ayarlar kısmından win 11 kurdum win 10 kullanıyorken faceit açılıyordu. Win 11 kurduktan sonra enable secure boot hatası almaya başladım. Sanırım secure boot etkinleştirmek için Other OSden uefiye almak...
  12. Shoganai

CS2 Cybershoke sitesi güvenilir mi?

Cybershoke sitesi üzerinden cs2 ve csgo serverlerine giriş yapabiliyorum fakat steam üzerinden hesabımı bağlama konusunda kararsız kaldım. Steam hesabımı siteye bağlasam herhangi bir problem çıkar mı?
  13. Shoganai

Şeytani Troll Bir Site

Geçen aylarda youtube üzerinden bir site ismine denk geldim. Sitenin şeytan ile alakalı bir ismi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu siteye google üzerinde aratıp siteye giriş yaptım. Siteye girdiğimde bi pentagram resmi, simsiyah bir arkaplan ve click vb. bir şey yazıyordu. click tuşuna bastığımda...
  14. Shoganai

RTX 3060 Ekran Kartım Güncellenmiyor

Tamamdır. Bir problem olursa yazarım. İyi geceler, teşekkürler :)
  15. Shoganai

Yardımınız için teşekkür ederim. Bu arada mavi ekran hatasın ekran kartımın güncel olmamasından kaynaklı olabilir mi?
  16. Shoganai

Pek fazla bilgim yoktu bu konularda. Eskiden kullandığım bi uygulama olduğu için aklıma böyle bir çözüm geldi. Yardımınız için teşekkür ederim. Driveri nasıl kuracağım hakkında bir video var mı peki?
  17. Shoganai

Yeni bir kasa aldım. Kasayı kullanmaya başladığımda mavi ekran hatası vermeye başladı. Belki driverlardan kaynaklıdır diye düşündüğüm için driver booster uygulamasını indrip sürücüleri kontrol ettim. 2 adet güncellenmemiş sürücü görünüyordu. Özellikle ekran kartının güncellenmemesi beni biraz...
  18. Shoganai

500-600 TL arasında red switch klavye önerisi

Gamepower haricinde klavye olur ise sevinirim. Gamepowerda baya bir sıkntı yaşadım çünkü
  19. Shoganai

Ps4'ümü monitörüme bağladığımda görüntü gelmiyor. (HP 2011x model monitör)

Merhaba, uzun zaman önce aynı monitöre ps4ümü bağlayıp oyun oynamıştım. Fakat bugün denediğimde monitörümde "Input Signal Out Of Range, Change Settings to 1600x900 - 60hz" yazısı ile karşılaştım. Bu sorunu youtube'da arattığımda güvenli modda ps4'ünüzü başlatıp çözünürlüğü değişturin diyordu...
  20. Shoganai

Mernis sunucusuna yanlışlıkla girip çıktım, bir problem olur mu?

Çok teşekkür ederim 1673994254 Çok teşekkür ederim. İletişimi kestim zaten.
Top Bottom