Neler Yeni

Elden Ring PC'de Fps drop veriyor

Shoganai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Gülertürk
Oyunda 60 fps sabit, fps'den yana hiç bir problemim yok. Herhangi bir kasma yaşamıyorum fakat oyuna aralıklar ile fps drop giriyor ve saniyelerce sürebiliyor. Daha sonra yine 60'a geri çıkıyor fakat çok sık olmaya başladı ve oyunu oynayamaz hale geldim. Sorun neyden kaynaklı olabilir veya nasıl çözebilirim?

Ekran Kartı: RTX 3060
İşlemci: i5 12400F
Ram: 2x8

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
ismail
Belli başlı bossların ataklarında herkes drop yiyor bunun dışı oluyorsa bilemiyorum

Shoganai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Gülertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli başlı bossların ataklarında herkes drop yiyor bunun dışı oluyorsa bilemiyorum
Yok boss haricinde dünyayı dolaşırken, 2-3 npc keserken falan ciddi droplar yiyordum fakat offline moda alınca sorunum garip bir şekilde düzeldi. Online'da full lowda 15 saniyede bir drop giriyordu. Offline modda neredeyse full high hiç drop yemeden oynayabiliyorum. @CupOk teşekkür ederim.

CupOk

80+ Bronze
Yok boss haricinde dünyayı dolaşırken, 2-3 npc keserken falan ciddi droplar yiyordum fakat offline moda alınca sorunum garip bir şekilde düzeldi. Online'da full lowda 15 saniyede bir drop giriyordu. Offline modda neredeyse full high hiç drop yemeden oynayabiliyorum. @CupOk teşekkür ederim.
Fps kilidini kaldıran program var istersen onu da bir dene. 3060 ile 60 ın yukarısında alırsın

Top Bottom