Arama sonuçları: *

1. Z

Ups önerisi lazım !!!!

5070 ti 7800x3d bütçe 10 k
  2. Z

Ups önerisi lazım !!!!

beyler ups önerisi lazım pc ve 2 monitör kullanıyorum
  3. Z

Microsoft pc manager

bu uygulama işe yarıyor mu kullanılır mı
  4. Z

Gaming gen hazır sistemlerde sıvı soğutmaları montajlayıpmı gönderiyor

ekran kartı dışındaki herşeyi montajlıyorlar diye biliyorum
  5. Z

Samsung 990 Pro Heatsink 2TB hata

son sürümü kullanıyorum pc yi kapat aç yaptığımda geri geliyor sorunu hala çözemedim sendeki sürümün numarasını söylermisin
  6. Z

henüz bir güncelleme yapmadım ki zaten pc ssdyi görmüyor ki yapayım bir kasayı açıp bakacağım görürse güncellemesini denicem birde
  7. Z

bu ssd yi aldım bir kaç oyun indirdim ancak şimdi ne başka oyun indirebiliyorum neden açabiliyorum disk okuma hatası veriyor
  8. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

bu bütçe ile nasıl daha iyi toplanır ise sadece kasa ve oyun amaçlı
  9. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

50-60 k bütçe var ekran kartı nvdia işlemci amd olmalı
  10. Z

Yeni ssd aldıkdan sonra

yeni ssd aldıkdan sonra bir şey yapılması gerekiyor mu ürün bu https://www.hepsiburada.com/samsung-990-pro-heatsink-2tb-7450-6900mb-ssd-mz-v9p2t0cw-p-HBCV00004HWBGV?magaza=Hepsiburada
  11. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

o kısımda pek fazla yer yok daha kalın bir soğutucu için asus tuf 5070 ti kullanıyorum sanki fazla boşlık yok gibi görünüyor
  12. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

oyun için arıyorum üstteki soğutuculu samsung yattı şuan için aklıma ama onlarda bir sorun varmış galiba çözüldümü bilmiyorum
  13. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

bütçe 10 k 2.ssd için soğutma yok aslında üstteki samsung olanı alıcaktımda soğutmalı olanı onlarda bir sorun var mış düzeldimi bilmiyorum o yüzden emin olamadım o yüzden 10 k ile alına bilecek en iyi ssd yi arıyorum
  14. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

bunun okuma yazma oranlarını sitede göremedim var mı bilgin
  15. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-am5-soket-ddr5-6400ocmhz-micro-atx-anakart-fiyati-65004 bu anakartı kullanıyorum alttaki ssd yuvası için bir ssd arıyorum min 2 tb olsa iyi olur bütçe 10k ya kadar çıkabilir
  16. Z

Gainward ve PNY Ekran Kartları Nasıldır?

soğutma performansları dışında kalite farkı yok diyebiliriz sıcaklıklarda öyle fazla değil 3-4 derece bilemedin 5 felan alabilirsin bence 3.sistemi tavsiye etmem ama ekran kartlarınnı 2 fanlı olmasını beğenmiyorum ben
  17. Z

360 mm sıvı soğutma önerisi

10 k bütçe mümkün ise lcd ekranlı olsun şart değil ama
  18. Z

Sıvı soğutucu orta fan arızası

bitfenix cube v2 360 mm alalı 5 ay felan oldu 1763741266 garantisi var aslında ama gönderirsem gelene kadar pc yi kullananmam elimde başka soğutucu yok
  19. Z

Sıvı soğutucu orta fan arızası

360 mm sıvı soğutucumun ortasındaki fan dönerken ses çıkarıyor aşırı bir şekilde ben de bilgisayar açıkken orta fandan sürekli ses gelmesin diye onu sabitledim bir arıza yaratır mı
  20. Z

Sıvı soğutma fan sesi

Ben direk sıvı soğutmayı değiştirmeye karar verdim
Geri