Arama sonuçları: *

1. K

Xdrive 15li Plus vs Xdrive Anka

Merhabalar, Xdrive 15li Plus ve Anka arasında kaldım kullanan deneyimleyen arkadaşlar tercihini belirtebilir mi ? boy 1.85 kilo 85
  2. K

Gigabyte GTX 1660 Super mining performansım nasıl?

Gigabyte 1660 süper ekran kartına sahibim. Afterburner ayarlarım ise, power limit 60, core clock -200, memory clock 780, fan speed 70 bu ayarlarla 30 mh alıyorum sıcaklık 58 derece. Sıcaklığı daha fazla düşürmek mümkün mü ?
  3. K

Hangi monitörü almalıyım ?

James Donkey jd27fg mi viewsonic vx2458-c-mhd mi ? İkiside aynı fiyat va panel 144 hz 1ms
  4. K

DA 3 Sistem Toplamadan Göndermişler

Böyle bi çalışma tarzı olamaz ya market ihtiyacımızı gidermiyoruz burda tonla para veriyoruz adam akıllı çalışmıyorlar ben her şey hazır gelmesini istiyordum ne diye bilgisayarcıya götürüp uğraşıyım şimdi
  5. K

Hayır seçmedim faturada dahi yazıyor sistem montaj ücreti diye. Tüm parçalar ayrı şekilde geldi. 1600097597 İlk gün almıştım
  6. K

Bugün kargom geldi ama sistem toplanmadan kutunun içine koyup göndermişler orda sistem haZır gelsin diye seçmişim Ben. böyle Bir firma olabilir mi ya kaç para veriyoruz biz bu bilgisyara bide böyle düzensiz çalışıyor yazıklar olsun.
  7. K

AOC 27G2U Ölü Piksel

Teşekkürler herkese, değişim talep ettim.
  8. K

AOC 27G2U Ölü Piksel

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım AOC 27G2U monitörü ölü piksel testi yaptım. Sadece kırmızı ve pembe renkte görünen bir adet ölü piksel bulunmakta ve çok dikkatli bakınca görünüyor. Normal kullanımda bir etkisi yok görünmüyor. Kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ilerleyen zamanlarda bir etkisi...
  9. K

1660 super Ryzen 3 3100 sistem

Ben de aynı sistemi düşünüyorum da kasa benim için de soru işareti . Ben de cooler master mb511 ile değiştirmeyi düşünüyorum
Geri