1660 super Ryzen 3 3100 sistem

Alınır mı

• Oy kullanan toplam üye
    10

Dodobey

80+
Reaksiyon skoru
26

Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce sistemde ki parçalar birbiri ile uyumlu mu kasa Psu güvenilir mi bütçe 4700 1 2 yükseltme yapılabilir..

İtopya sitesi güvenilir mi uğraştırır mı yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karışık sistem alma konusunda

Site çok iyi güvenilir. Psuda güzel yeterli parçalar işini görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yalnız ramı 8 gb değilde 16 almalısın bu sisteme 8 az gelicek.

Site çok iyi güvenilir. Psuda güzel yeterli parçalar işini görür.

yalnız ramı 8 gb değilde 16 almalısın bu sisteme 8 az gelicek.
Rami 16 yapıcam sadece kasada 1 fan olması hava akışını sağlar mı

Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce sistemde ki parçalar birbiri ile uyumlu mu kasa PSU güvenilir mi bütçe 4700 1 2 yükseltme yapılabilir..

İtopya sitesi güvenilir mi uğraştırır mı yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karışık sistem alma konusunda
Aciliyeti yoksa şuna bakabilirsin

hava akışı olur ama çok güçlü fan gerektirir bu yüzden ses olur. Birden fazla olması sesi az tutar ve gönül rahatlığıyla oyun oynatır seçim senin.

Ben de aynı sistemi düşünüyorum da kasa benim için de soru işareti . Ben de cooler master mb511 ile değiştirmeyi düşünüyorum

Zaten itopya o kasayla hediye fan veriyo
Kesin veriyormu göremedim çünkü.

Aciliyeti yoksa şuna bakabilirsin
Aciliyeti var gibi bir şey ileride alamam, bu itopyada ki kasa hakkında düşüncelerin neler?

Ben de aynı sistemi düşünüyorum da kasa benim için de soru işareti . Ben de cooler master mb511 ile değiştirmeyi düşünüyorum
İtopyadan çok şikayet var almayada korkuyorum acaba ne zaman gelir sıkıntı çıkar mı bilemedim

Kesin veriyormu göremedim çünkü.

Aciliyeti var gibi bir şey ileride alamam, bu itopyada ki kasa hakkında düşüncelerin neler?

İtopyadan çok şikayet var almayada korkuyorum acaba ne zaman gelir sıkıntı çıkar mı bilemedim
Ssd m.2 olsa çok daha hoş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,642
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri