Neler Yeni

35 - 43 Bin TL Sistem Önerileri

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
Kasa psu fena değil sorun çıkartmaz.
Yanılmıyorsam bu m2 ssd de dram mevcut. Yani dram olması iyi bir şey. Markası içine sinmediyse crucial olanıyla ufak farkla değiştirebilirsin.
Ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. Attığınız sistem ve 4070 süper li sistem arasında bir seçim yapacağım. Bu arada ssdyi Kingston NV3 1 TB ile değiştirdim bir miktar daha koyup 4070 süperli sisteme . Son sorum iki sistemden birini söylediğiniz gibi özelleştirip alacak olsanız ve bütçeniz ikisine de yetiyor olsa hangisini alırdınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd yi 1 tb yapabilirsin anakart b serisi bir anakart seçebilirsin ramleride çift slot yapabilirsin lexar marka olandan eğer ilerde yükseltmeyeceksen ramleri seni çok rahat götürür bu sistem
Yanıtınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Bünyamina

80+ Platinum
Ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. Attığınız sistem ve 4070 süper li sistem arasında bir seçim yapacağım. Bu arada ssdyi Kingston NV3 1 TB ile değiştirdim bir miktar daha koyup 4070 süperli sisteme . Son sorum iki sistemden birini söylediğiniz gibi özelleştirip alacak olsanız ve bütçeniz ikisine de yetiyor olsa hangisini alırdınız?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
İnno 4070 super sistem yerine power color 7900gre sistemi alırdım. Tabi bu benim tercihim. Ben saf oyun oynuyorum. Saf güç benim için önemli.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
İnno 4070 super sistem yerine power color 7900gre sistemi alırdım. Tabi bu benim tercihim. Ben saf oyun oynuyorum. Saf güç benim için önemli.
Teşekkür ederim hiç aklımda yokken o sistem birden o sisteme yöneldim. Ben de o sistemi satın alacağım büyük ihtimalle. Çok Teşekkür ediyorum yardımın için.

Arkadaşlar önerilerinize açığım hala :)

Top Bottom