Arama sonuçları: *

• Users: Karan
  • Order by date
  1. K

anakart driveri için yardım

Çok teşekkür ederim 1622673254 Keşke olsaydı işlemci sıcaklığını filan gösterseydi
  2. K

anakart driveri için yardım

bugün pc im geldi. anakartım msi b450m-a por max sitesinden driver yükledim aygıt yöneticisinde soru işareti görünmüyor ama driverin bi uygulaması gibi bişeyi yokmu hiçbirşey gelmedi ekran kartındaki gibi. bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  3. K

Sistem hakkında yorumlar

Psu kötü birazda işte psu iyi olursada fiyat artıyor bütçe meselesi 1621946603 Haklısın olabilir keşke alsaydım ilk gördüğümde stoktaydı
  4. K

Sistem hakkında yorumlar

Fikir oluşması için soruyorum tekrar gelirse alırım
  5. K

Sistem hakkında yorumlar

https://www.itopya.com/eastergamers-gamer-amd-ryzen-5-3500x-asus-dual-radeon-rx-5500-xt-oc-evo-8gb-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bütçem 8k en fazla bu sistem alınır mı?? Elimde freesync monütör var.
  6. K

Da sistem v5 stokta itopya

Kanka sistem da nın burası da nın forumu yani bunun hakkında konu açarım saygılı ol 1621945833 Kendi sitemin var diye umrunda olmasada burda sistem alma hayali kuran çok kişi var
  7. K

Konuyu açmadan önce baktım stoktaydı
  8. K

Hızlı ol kimse bilmiyor
  9. K

Arkadaşlar ilgilenenler olursa itopyada şuanda stokta
  10. K

AMD vs NVDIA deli sorular

Kafama takılan bir soru var. Neden piyasa 1650, 1650 super, 1660, 1660superli sistemler çokken rx570, rx580, rx5500xt li sistemler yok yada çok az?
  11. K

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

İtopyanında işi gücü yok bu ne zaman üye olmuş bu ne kadar mesaj yazmış diyemi takip edecek onlar ekmeğinde
  12. K

Foruma üye olmak çokmu zor bu seferde 60k kişi forum üzerinden girer
  13. K

FORUM ÜYELERİNE ÖZEL SİSTEM

Foruma üye olması çokmu zor bu seferde 60k kişi foruma üye olur yine aynı kapıya çıkar
  14. K

Yeni Çıkan DA sistemi Miningciler mi Topladı?

Napalım evde ekran kartımı üretebiliyoz elimize para geçen sene geçseydi geçen sene alırdık zaten
  15. K

Reklam nasıl olacak ya bu adam hayrına sana pc versin istersen
  16. K

O eski piyasaydı bu piyasada daha gelmez
  17. K

300 stok var zaten daha ne eklenecek hepsi bitti sallama
  18. K

Hepimiz bekleme ekranındayız bu .. sitesinde birininki girip birininki nasıl girmiyor
Geri