Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Alıntıyı görüntüle
Ben alabildim arkadaşlar. Üniversitede yüksek lisans yapıyorum bu kart bana araştırmam için çok gerekiyordu. Ben donanım arsivini 3 senedir takip ediyorum. İlk almaya niyetlendiğim sistem 3k ya monitör + rx580li olandı ama stok bitti. 3 senedir yılmadım hep baktım ve sonunda alabildim. Nasip böylemiş. Allah herkese hayırlısını nasip etsin dostlarım. İyi günler dilerim
Niye 10.270tl ?

Bence sistemler ilk forumdaki insanlar için şifreli açılmalı ondan sonra kalırsa dışarıya olmalı forumdan maksimum 10 kişi falan alabilmiştir

Bence sistemler ilk forumdaki insanlar için şifreli açılmalı ondan sonra kalırsa dışarıya olmalı forumdan maksimum 10 kişi falan alabilmiştir
İtopyanın sitesi çok sacma. İncehesap böyle değil.

5 haziranda çıkacak olan sistem de böyle olacaksa yandık 4 5 cihazdan aynı anda girmeye çalışcaz yarışıyoruz resmen almak için

Alıntıyı görüntüle
Ben alabildim arkadaşlar. Üniversitede yüksek lisans yapıyorum bu kart bana araştırmam için çok gerekiyordu. Ben donanım arsivini 3 senedir takip ediyorum. İlk almaya niyetlendiğim sistem 3k ya monitör + rx580li olandı ama stok bitti. 3 senedir yılmadım hep baktım ve sonunda alabildim. Nasip böylemiş. Allah herkese hayırlısını nasip etsin dostlarım. İyi günler dilerim
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.

İtopyanın sitesi çok sacma. İncehesap böyle değil.
Biliyorum itopya çöküyor hemen işte düzeltmeyecekleri belli siteyi hep aynı olay o yüzden benim dediğim mantıklı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reklam nasıl olacak ya bu adam hayrına sana pc versin istersen
Aga zaten forumdan alacak sayısı maks 50 geriye 250 stok kalıyor reklamını yine yap

Geri