Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Bende işte 2-3 ayda bir parça ala ala sistem toplamaya çalışayım... Ekran kartının düşmesi zaten en az 1.5 yılı bulacak... Sadge for me Keşke toplu alabilseydim de direkt çekebilseydim şu kasayı :c

PixDraw

80+ Bronze
Bende işte 2-3 ayda bir parça ala ala sistem toplamaya çalışayım... Ekran kartının düşmesi zaten en az 1.5 yılı bulacak... Sadge for me Keşke toplu alabilseydim de direkt çekebilseydim şu kasayı :c
Bize bırakırlar mı adamlar 5 li 10 lu alıyor hocam. Aylardır rtx 2060 sistem bekliyorum miningcilere itopya sistemi yine sattı hepsini normal kullanıcılarsa avucunu yaladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir AYDIN
siteye 1 saat boyunca girmeye çalıştım girdiğimde stok bitti yazıyordu rezillik gerçekten @abdullah_hacıgül

btpafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Timuçin
Acaba alanlar nasıl alıyor çok merak ediyorum. Aralıksız 2 saattir bilgisayar başında almaya çalışıyorum ilk dakikadan beri ...

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Siteye girilmiyor. Şaşırdık mı.d?
9K fiyata Rtx 2060 çok iyi bee!!

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
İnşallah alırım. Sabahtan beridir boynum tutuldu. Saat 10.00'dan beridir bilgisayar başındayım. Şimdi çıkacak diye diye günümü geçirdim. Tam siparişi vereceğim. Formu doldurdum. Kredi kartı numaramı giriyorum çöktü sistem. Bir daha girmeye çalıştığımda sistem sepetimden çıkmış iptal olmuştu. Tekrar denedim stok tükendi dedi. İtopya sanki biraz haksızlık yaptı. Aylardır sistem hayali kuruyorum. Lütfen düzeltsinler şunu almak istiyorum. Sadece fırsatçılar kazandı, o sistemi satacaklar. Bizim gibi oyuncular ışe yine boynu bükük kalacak. Reis ancak sen bu işi halledersin lütfen. Teşekkürler... @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

Enes3504

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes
Bilgisayar başından 2.5 saattir bekliyorum. Video yüklendi anında girdim itopyaya 10 saniye içinde girdim ama stok yok yazıyor hesaptan atıyor sepete ekliyoruz ödeme sayfasına gidiyoruz ordan atıyor kart bilgilerini giriyoruz eksik girdin hatası oluyor kim nasıl alıyorsa artık??

PixDraw

80+ Bronze
Siteye girilmiyor. Şaşırdık mı.d?
9K fiyata Rtx 2060 çok iyi bee!!
Hocam sepete ekledim sepetim silindi üyelige girdim 3 defa çıkış attı sistem ödeme ekranına geldim stok bitti uyarısı verdi. Hala siteye giriş yapılmıyor bu sorunlara rağmen ürün stogu bittiyse ya satış hiç olmadı ya da %90 ı local üzerinden alındı sağ cepten sol cebe

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmet erdem
İnşallah alırım. Sabahtan beridir boynum tutuldu. Saat 10.00'dan beridir bilgisayar başındayım. Şimdi çıkacak diye diye günümü geçirdim. Tam siparişi vereceğim. Formu doldurdum. Kredi kartı numaramı giriyorum çöktü sistem. Bir daha girmeye çalıştığımda sistem sepetimden çıkmış iptal olmuştu. Tekrar denedim stok tükendi dedi. İtopya sanki biraz haksızlık yaptı. Aylardır sistem hayali kuruyorum. Lütfen düzeltsinler şunu almak istiyorum. Teşekkürler...
al benden de o kadar 2 yıldır bekliyorum al satçılar almasa bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,970
Üyeler
165,912
Son üye
Ahmet Arif Kandemir
Top Bottom