Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

rheymess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Remzi Şahin
Brolar bu sistemi aldım almaya da bana bir monitor tavsiye eder misiniz bir de klavye :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kurt
Kasa çıktı çıkmasınada işte yine garibanın yüzü gülür mü?. (9k lık kasa alıcaktın sen mi garibansın demeyin benim karamsarlığım diğer kasalar düşük bütçeli olsa bile site kaynaklı alamayacak olmam.) Bidiğim bir şey var ki diğer iki kasayıda dediğim gibi alamazsam (Lanet olası bankalar 5k limit verdiği için) incehesap indirimleriyle ilgili bir konu açıp bilgili kişilerden tavsiye alamaya bakacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Emre
Ya ben de video yayınlandıktan 10 saniye sonra linke tıklamıştım stok yok yazdı sonra tekrar giremedim üzdü :(

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam sepete ekledim sepetim silindi üyelige girdim 3 defa çıkış attı sistem ödeme ekranına geldim stok bitti uyarısı verdi. Hala siteye giriş yapılmıyor bu sorunlara rağmen ürün stogu bittiyse ya satış hiç olmadı ya da %90 ı local üzerinden alındı sağ cepten sol cebe
Dostum her seferinde bunu yapıyorlar. "Hiç satış olmadı yalan" Sadece bu forumda bile şu an 1759 kişi aktif.
Bide bunun youtube kısmı var. 300 adet stok 1 dakika içinde biter zaten çok normal.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Keşke sata ssd ve spec delta +vs550 ikilisi olup fiyatı da 8499TL olsaymış daha f/p olabilirmiş.
AL SATÇILARA ÖNERMEM ve. ben de o yüzden almadım. Ekran kartımı satıp sistemi almayı düşünüyordum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dostum her seferinde bunu yapıyorlar. "Hiç satış olmadı yalan" Sadece bu forumda bile şu an 1759 kişi aktif.
Bide bunun youtube kısmı var. 300 adet stok 1 dakika içinde biter zaten çok normal.
Haklısında daha video yayınlanalı 4.dakika girmeye çalıştım site açılmıyor resmen .

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

PixDraw

80+ Bronze
Hocam youtube bildirimi gelmeden itopyada aktiftim bildirim geldigi gibi siteye geçtim internet hızım 200 mbps ve alamadım üyelikten 3 defa cıkış yaptı sistem birkaç defa sepetimi sildi ve son olarak ödeme ekranında kart hatası verip stok bitti dedi kimse savunmasın boşa itopya sistemi düzeni leş

Top Bottom