Arama sonuçları: *

1. H

1800 TL Telefon Tavsiyesi

2. el ile uğraşmak istemiyorum zaten ben fotoraf çeken biri değilim oyun oynayan biride değilim 1-2 oyun yüklerim 1-2 fotoraf çekerim yeterli benim için 2. el alıcağıma 0 daha kötü olanını alırım
  2. H

evet ben aslında ilk bu telefona bakmıştım ama oppo15 çok daha iyi bir telefon 100 tl için kamerası 13+8+2+2- 4gb ram- 1000mah daha fazla- hızlı sarj özelliği geliyor
  3. H

arkadaşlar 1800 tl bütçem var 1900-2000 kadar zorlayabilirim ama lütfen 2000 üstü telefon önermeyin.ben oppo c15 modelini alıcam(1930tl) fakat yinede sormak istiyorum daha iyi telefonlar varmıdır sizce ?
  4. H

laptop renkler çok soluk

ben fotorafı ss alıp atınca diğer cihazlarda normal gözüküyor ama laptopda faklı ozaman nasıl oluyor beynim yandi :D 1621630570 g garantiyle uğraşmak istemiyorum hp markası garantide zaten çok uzun sürede getiriyor
  5. H

laptop renkler çok soluk

şöyle atayım video dakikası 11:31 bilgisayarınızdan girip bakabilirsiniz. soluk duruyor yada ban öyle geliyor 1621630432 şimdi pc deki bilgisayarımdan girip yazıyorum fotoraf normal olması gerektiği gibi ama laptopda böyle değil
  6. H

laptop renkler çok soluk

bir saniye laptopdan ss alıp atıyorum buraya
  7. H

laptop renkler çok soluk

şimdi intel hd graifk ayarlarından yaptım biraz değişti ama hala soluk renkler canlı değil
  8. H

laptop renkler çok soluk

sağ tık yaptığımda sadece görüntü ve kişiselleştirme ayarları çıkıyor
  9. H

laptop renkler çok soluk

h hocam ürün bozukmu acaba çünkü renkler baya farkediyor çok soluk şuan çok bir şey yapmadım bilgisayara format atabilirim fakat daha kolay yolu yokmudur birtürlü çözemedim
  10. H

laptop renkler çok soluk

evet
  11. H

laptop renkler çok soluk

intel hd graphics ayarlarına girdim renk ayarlamaları yapılabiliyor fakat hiçbir işe yaramıyor hepsini denedim istediğim olmuyor
  12. H

laptop renkler çok soluk

ben tam bilmiyorum panel tipini markası hp-15dw3014nt model 1621629205 ekran kartım intel hd graphics galiba çıkmıyor
  13. H

laptop renkler çok soluk

ekran kartım harici değil tam bilmiyorum i3 1114g4 modelinin dahili ekran kartı
  14. H

laptop renkler çok soluk

arkadaşlar ben 3 gün önce bir laptop almıştım markası bu hp-15dw3014nt. bugün elime ulaştı windows kurulu bir şekilde geldi ekstra güncellemeler varmış onları yaptım bir iki uygulama indirdim. fakat renkler çok fazla soluktu youtube'da video izledim renkler normala göre çok fazla siyahımsı net...
Top Bottom