Neler Yeni

laptop renkler çok soluk

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
h

hocam ürün bozukmu acaba çünkü renkler baya farkediyor çok soluk şuan çok bir şey yapmadım bilgisayara format atabilirim fakat daha kolay yolu yokmudur birtürlü çözemedim
dediğimi yaptın mı knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
knk o zaman masaüstünde sağ tıkla grafik özellikleri diye bir yer var ona tıkla sonra ekran seçeneğine tıkla sol tarafta renk ayarları diye bir yer var ona tıkla sonra gelişmiş ayarlar gel ve doygunluk kısmını 25 e fln getir
sağ tık yaptığımda sadece görüntü ve kişiselleştirme ayarları çıkıyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
h

hocam ürün bozukmu acaba çünkü renkler baya farkediyor çok soluk şuan çok bir şey yapmadım bilgisayara format atabilirim fakat daha kolay yolu yokmudur birtürlü çözemedim
Ürünün arızalı olması da ihtimal dahilinde, kendiniz çözemezseniz fazlaca beklemeden garantiye götürmeniz gerekebilir. Ancak renk solgunluğu nasıl bir şey şuan bilemiyoruz. Bize iyi bir fotoğraf atabilirseniz belki size panel tipinden dolayı mı öyle geliyor yoksa ciddi bir sıkıntı mı var diye fikir verebiliriz.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
Ürünün arızalı olması da ihtimal dahilinde, kendiniz çözemezseniz fazlaca beklemeden garantiye götürmeniz gerekebilir. Ancak renk solgunluğu nasıl bir şey şuan bilemiyoruz. Bize iyi bir fotoğraf atabilirseniz belki size panel tipinden dolayı mı öyle geliyor yoksa ciddi bir sıkıntı mı var diye fikir verebiliriz.
bir saniye laptopdan ss alıp atıyorum buraya

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Masaüstüne sağ tık, grafik özellikleri, ekran, renk kısmına gelirsek bende ayarlar:
Parlaklık: 0
Karşıtlık: 50
Gama: 1,0
Şeklinde.
Video kısmındaysa doygunluk ayarına müdahale etmeyi deneyebilirsin, ben 1,85 kullanıyorum ancak bu arttırılmış hali. Sizde normal ayarlarda daha düşük olmalı.
bir saniye laptopdan ss alıp atıyorum buraya
Ss alırsanız biz normal görürüz diye tahmin ediyorum. Harici bir cihazdan kamerayla çekerseniz sanırım daha iyi olur. Tabii ss de de sorun olursa ekran kartından şüphelenebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
şöyle atayım video dakikası 11:31 bilgisayarınızdan girip bakabilirsiniz. soluk duruyor yada ban öyle geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi pc deki bilgisayarımdan girip yazıyorum fotoraf normal olması gerektiği gibi ama laptopda böyle değil
şöyle atayım video dakikası 11:31 bilgisayarınızdan girip bakabilirsiniz. soluk duruyor yada ban öyle geliyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    1.4 MB · Hit: 62

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Fotoğrafta ne görüyorsam yt da da aynısını görüyorum. Video zaten biraz soluk ama idare eder, sıkıntı olmamalı. Sizin evde karşılaştırabileceğiniz bir cihaz var mı? Yoksa benim önerim garantiye gönderilmesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan

şimdi pc deki bilgisayarımdan girip yazıyorum fotoraf normal olması gerektiği gibi ama laptopda böyle değil
ben fotorafı ss alıp atınca diğer cihazlarda normal gözüküyor ama laptopda faklı ozaman nasıl oluyor beynim yandi :D

g
Fotoğrafta ne görüyorsam yt da da aynısını görüyorum. Video zaten biraz soluk ama idare eder, sıkıntı olmamalı. Sizin evde karşılaştırabileceğiniz bir cihaz var mı? Yoksa benim önerim garantiye gönderilmesi.
garantiyle uğraşmak istemiyorum hp markası garantide zaten çok uzun sürede getiriyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
ben fotorafı ss alıp atınca diğer cihazlarda normal gözüküyor ama laptopda faklı ozaman nasıl oluyor beynim yandi :D

g

garantiyle uğraşmak istemiyorum hp markası garantide zaten çok uzun sürede getiriyor
Intel denetim masasında ayarlar dediğim şekildeyse ve renkler fazla soluk geliyorsa ekranda veya ekran kartında bir sorunu işaret ediyor olabilir. Belki sadece basit bi görüntü çıkış hatası da olabilir ama sadece bir tahmin. Laptopu hdmi vs ile televizyona ya da önceden aşina olduğunuz bir ekrana bağlayıp karşılaştırabilirsiniz.
Eğer renkler laptopta çok daha kötüyse muhtemel ekran sorunu,
Eğer renkler benzerse ama tv bi tık daha iyiyse muhtemelen sadece panel farkı,
Eğer ikisinde de renkler çok kötüyse, tv normalde çok daha iyi renkler gösteriyorsa muhtemelen ekran kartı, anakart vb arızası.

Bunlar görmeden kabaca söyleyebileceğim şeyler ve söyleyebileceğim her şey. Eğer arıza durumu varsa garanti değil direkt iade işlemi de düşünülebilir. Bence cihazdan diğer şeylerde memnun kaldıysanız garanti, cihazdan memnun kalmadıysanız ve garanti süreciyle uğraşmak istemiyorsanız iade düşünülmeli.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ekranın TN panel ve 768P olduğu için soluk geliyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,733
Üyeler
168,487
Son üye
burakx00
Top Bottom