Arama sonuçları: *

1. O

DA 5 SİSTEMİNİ YENİ ALANLAR

Lan hesaptaki parayi krediye atarken stok bittiiii
  2. O

Tulpar T7 V20.3 alınır mı yayın yaparken rahat bir şekilde oyun oynanir mi ?

Tulpar T7 V20.3 Alınır mı ve rahat yayın açıp rahat bir şekilde fivem valo cs yayınları yapabilirmiyim ? Malum ekran kart stoğu sıkıntı ben de leptop almayi düşünmeye başladim.
  3. O

Donanım Arşivi Son Story

Diğer dostların aksine bilgilendirdiğin için teşekkürler. 😇
  4. O

Donanım Arşivi Son Story

Olabilir. Sonraki Tahtada diyor belki toplantı yapılcak diye bir şey ima ediyor olabilir.
  5. O

Donanım Arşivi Son Story

Keşke bu kadar ofansif bir çıkış sergilemeseydin dostum. Sadece merak ettim ve paylaştım. 1621779751 Bugün çıkacak demedim ki dostum sadece onay mı çıktı diyerekten bir düşünce içine girdim.
  6. O

Donanım Arşivi Son Story

Sizce bu storyde bizi bekleyen şey nedir? Acaba yeni sistem için olumlu bir yanıt mı geldi ?
  7. O

TEKNOBİYOTIK FR10500

Cevap içij teşekkürler. Bakalım diğer dostlar ne düşünüyor ? 🤔
  8. O

TEKNOBİYOTIK FR10500

Arkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  9. O

DA Sistem 5 Stok açılır mi ?

Sizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
Top Bottom