Ehh yeter be adam nefes alsa altında ne var diye merak ediyorsunuz.Sizce bu storyde bizi bekleyen şey nedir? Acaba yeni sistem için olumlu bir yanıt mı geldi ?Alıntıyı görüntüle
Kanka kaç senedir para biriktiriyoruz etmeyelim miEhh yeter be adam nefes alsa altında ne var diye merak ediyorsunuz.
Bi kere toplantı perşembe dediBu hikayedebsistemin bugün çıkacağını tam olarak nereden çıkarttın?
Keşke bu kadar ofansif bir çıkış sergilemeseydin dostum. Sadece merak ettim ve paylaştım.Ehh yeter be adam nefes alsa altında ne var diye merak ediyorsunuz.
Bugün çıkacak demedim ki dostum sadece onay mı çıktı diyerekten bir düşünce içine girdim.8373. Konu yeter
Olabilir. Sonraki Tahtada diyor belki toplantı yapılcak diye bir şey ima ediyor olabilir.Kanka kaç senedir para biriktiriyoruz etmeyelim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi kere toplantı perşembe dedi
yeni konu acildi zaten , fp sistem icin oraya bakabilirsinSizce bu storyde bizi bekleyen şey nedir? Acaba yeni sistem için olumlu bir yanıt mı geldi ?
Alıntıyı görüntüle
Diğer dostların aksine bilgilendirdiğin için teşekkürler.yeni konu acildi zaten , fp sistem icin oraya bakabilirsin
onboard bildiğim kadarıyla apu sistem oluyorOlabilir. Sonraki Tahtada diyor belki toplantı yapılcak diye bir şey ima ediyor olabilir.
nedemek ,Diğer dostların aksine bilgilendirdiğin için teşekkürler.