Onurkotlutok05
80+ Gold
Onboard anakart üzerinden alınan görüntü sanırım yani apu sistem olucak gibi
aynen apu olucak bence bütçesi çok yüksek olmayanlara çok mantıklı ekran kartları alınmaz durumdaOnboard anakart üzerinden alınan görüntü sanırım yani apu sistem olucak gibi
ekran kartlı sistem yaptığında ekran kartının fiyatına sistem yapıyordu bence apu olması daha kötü olduaynen apu olucak bence bütçesi çok yüksek olmayanlara çok mantıklı ekran kartları alınmaz durumda
2000 3000 tl ye yapması lazım 4K ya 1050ti lı toplanır çünküekran kartlı sistem yaptığında ekran kartının fiyatına sistem yapıyordu bence apu olması daha kötü oldu
hangi işlemciyi kullanacağına bağlı 2000 e yapabilirse yanında gtx 1650s iyi gider2000 3000 TL ye yapması lazım 4K ya 1050ti lı toplanır çünkü
ekran kartına yapıyor kanka çok iyi fakat bu yaptıkları fiyatlar bile eskiye oranla çok yüksek apu alıp sabretmek mantıklı bencehangi işlemciyi kullanacağına bağlı 2000 e yapabilirse yanında gtx 1650s iyi gider
yeni nesil ekran kartlı fakat bütçesi düşük gibi miNEXT>ONBOARD yazmış yani yeni nesil dahili den büyüktür diyor bence yeni nesil ekran kartlı bi sistem olabilir
büyük ihtimalle ben de öyle yapacağım alabilirsemekran kartına yapıyor kanka çok iyi fakat bu yaptıkları fiyatlar bile eskiye oranla çok yüksek apu alıp sabretmek mantıklı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni nesil ekran kartlı fakat bütçesi düşük gibi mi
bilemiyorum benim tahminim bu yöndeyeni nesil ekran kartlı fakat bütçesi düşük gibi mi
Bravo.Sizce bu storyde bizi bekleyen şey nedir? Acaba yeni sistem için olumlu bir yanıt mı geldi ?
Apu sistem başka bir şey.onboard bildiğim kadarıyla apu sistem oluyor
2 Yıldır Donanım ile ilgileniyorum ama ilk defa onboard duydum şu an onboard hazır sistem var mı?Bravo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apu sistem başka bir şey.
Onboard anakarta bitişiktir.
Ve kat kat güçsüzdür.