Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Dediğim gibi 4070 super geldi ve param yok 🥲

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yiğit

hayriye

80+ Bronze
Piyasa fiyatına çıktı dediğim gibi yapmak için yapınca böyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıktı
sistem bugün çıkcakmı herşeyden bağımsız soruyorum yoksa yarın mı çıkacak

Son düzenleme:

Woozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Aşçıoğlu
kardeşim benim adamın sistemini eleştirdi diye neden forumda başka insanların konularından yararlanamasın alaka seviyesi bağırttı
Kardeş yazdığımı anla önce Abdullah Beyi eleştiriyor ama onun sahibi olduğu forumda geziyor. Hem de ağır eleştiriyor öyle böyle değil sen de gelip savunuyorsun

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Doğukan
Kardeş yazdığımı anla önce Abdullah Beyi eleştiriyor ama onun sahibi olduğu forumda geziyor. Hem de ağır eleştiriyor öyle böyle değil sen de gelip savunuyorsun
sen anla önce bilader diyorum ki adam forumu abdullah için takip etmiyodur forumda bir sürü üye var ya hani bir süre konu falan açılıyor adam onlardan yararlanmak için takip edebilir abdullah gayet eleştiriye açık bir insan adam bunu dert etmezken sen niye derde düştün bu kadar

hayriye

80+ Bronze
ağır eleştirmiyorum direkt olarak oturduğum yerden eş değer sistem sunuyorum. Zaten açıkladım hazır sistemin avantajı olmalı öncelerde yazdığımı tekrar ediyorum sen mağaza olsan bir ürün mü satmak istersin yoksa toplu 6-7 ürünü mü birden vermek istersin? 6-7 ürünü toplu vermek için bir kampanya yapman lazım değil mi? Ya da bir güzellik yap ki albenisi olsun.
Ben iğrenç fiyat cart curt da demedim piyasa fiyatına çıktı dedim tekrar ediyorum mağazayla anlaşmadan etmeden aynı sistemin eş değerini oturduğum yerden sundum ve taksit imkanı da vardı.

Fiyatları şunu bunu geçiyorum adam kendi de fiyat avantajı olmadığını bildiği için anakartın ikinci m2 sini övüyor ekran kartı yuvasında metal blok var diyor. Bunun la Duygu Özaslanın bittikçe dolduruluyor dediği termos reklamının farkı var mı?
Neyse dediğim gibi fiyatlar önemli değil bu adam sonuçta sansür uyguluyor günün başında önemli olan sizin ucuza bir şeylere sahip olmanız diye başlayıp gün sonunda daha ucuza satanı engelliyor bahsedeni de banlıyor sitenin adı bile geçmiyor.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
Piyasa fiyatına çıktı dediğim gibi yapmak için yapınca böyle oluyor

ağır eleştirmiyorum direkt olarak oturduğum yerden eş değer sistem sunuyorum. Zaten açıkladım hazır sistemin avantajı olmalı öncelerde yazdığımı tekrar ediyorum sen mağaza olsan bir ürün mü satmak istersin yoksa toplu 6-7 ürünü mü birden vermek istersin? 6-7 ürünü toplu vermek için bir kampanya yapman lazım değil mi? Ya da bir güzellik yap ki albenisi olsun.
Ben iğrenç fiyat cart curt da demedim piyasa fiyatına çıktı dedim tekrar ediyorum mağazayla anlaşmadan etmeden aynı sistemin eş değerini oturduğum yerden sundum ve taksit imkanı da vardı.

Fiyatları şunu bunu geçiyorum adam kendi de fiyat avantajı olmadığını bildiği için anakartın ikinci m2 sini övüyor ekran kartı yuvasında metal blok var diyor. Bunun la Duygu Özaslanın bittikçe dolduruluyor dediği termos reklamının farkı var mı?
Neyse dediğim gibi fiyatlar önemli değil bu adam sonuçta sansür uyguluyor günün başında önemli olan sizin ucuza bir şeylere sahip olmanız diye başlayıp gün sonunda daha ucuza satanı engelliyor bahsedeni de banlıyor sitenin adı bile geçmiyor.
Duygu Özaslan örneğin de sesli güldüm. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom