TheCyDonia
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Dediğim gibi 4070 super geldi ve param yok 

hocam 4070 varmışhikayeye bakmadım. 4060 değilse eşşeğin önde gideniyim.
sistem bugün çıkcakmı herşeyden bağımsız soruyorum yoksa yarın mı çıkacak
Hahahahocam 4070 varmış![]()
Eeee adamı eleştirip forumunda niye geziyorsunPiyasa fiyatına çıktı dediğim gibi yapmak için yapınca böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıktı
o ne alaka ya eleştirdi diye forumunda niye gezemesinEeee adamı eleştirip forumunda niye geziyorsun![]()
Sen eleştirdiğin bir kişinin ürününü kullanmaya devam eder misin?o ne alaka ya eleştirdi diye forumunda niye gezemesin
kardeşim benim adamın sistemini eleştirdi diye neden forumda başka insanların konularından yararlanamasın alaka seviyesi bağırttıSen eleştirdiğin bir kişinin ürününü kullanmaya devam eder misin?
Kardeş yazdığımı anla önce Abdullah Beyi eleştiriyor ama onun sahibi olduğu forumda geziyor. Hem de ağır eleştiriyor öyle böyle değil sen de gelip savunuyorsunkardeşim benim adamın sistemini eleştirdi diye neden forumda başka insanların konularından yararlanamasın alaka seviyesi bağırttı
sen anla önce bilader diyorum ki adam forumu abdullah için takip etmiyodur forumda bir sürü üye var ya hani bir süre konu falan açılıyor adam onlardan yararlanmak için takip edebilir abdullah gayet eleştiriye açık bir insan adam bunu dert etmezken sen niye derde düştün bu kadarKardeş yazdığımı anla önce Abdullah Beyi eleştiriyor ama onun sahibi olduğu forumda geziyor. Hem de ağır eleştiriyor öyle böyle değil sen de gelip savunuyorsun
ağır eleştirmiyorum direkt olarak oturduğum yerden eş değer sistem sunuyorum. Zaten açıkladım hazır sistemin avantajı olmalı öncelerde yazdığımı tekrar ediyorum sen mağaza olsan bir ürün mü satmak istersin yoksa toplu 6-7 ürünü mü birden vermek istersin? 6-7 ürünü toplu vermek için bir kampanya yapman lazım değil mi? Ya da bir güzellik yap ki albenisi olsun.Kardeş yazdığımı anla önce Abdullah Beyi eleştiriyor ama onun sahibi olduğu forumda geziyor. Hem de ağır eleştiriyor öyle böyle değil sen de gelip savunuyorsun
Piyasa fiyatına çıktı dediğim gibi yapmak için yapınca böyle oluyor
Duygu Özaslan örneğin de sesli güldüm.ağır eleştirmiyorum direkt olarak oturduğum yerden eş değer sistem sunuyorum. Zaten açıkladım hazır sistemin avantajı olmalı öncelerde yazdığımı tekrar ediyorum sen mağaza olsan bir ürün mü satmak istersin yoksa toplu 6-7 ürünü mü birden vermek istersin? 6-7 ürünü toplu vermek için bir kampanya yapman lazım değil mi? Ya da bir güzellik yap ki albenisi olsun.
Ben iğrenç fiyat cart curt da demedim piyasa fiyatına çıktı dedim tekrar ediyorum mağazayla anlaşmadan etmeden aynı sistemin eş değerini oturduğum yerden sundum ve taksit imkanı da vardı.
Fiyatları şunu bunu geçiyorum adam kendi de fiyat avantajı olmadığını bildiği için anakartın ikinci m2 sini övüyor ekran kartı yuvasında metal blok var diyor. Bunun la Duygu Özaslanın bittikçe dolduruluyor dediği termos reklamının farkı var mı?
Neyse dediğim gibi fiyatlar önemli değil bu adam sonuçta sansür uyguluyor günün başında önemli olan sizin ucuza bir şeylere sahip olmanız diye başlayıp gün sonunda daha ucuza satanı engelliyor bahsedeni de banlıyor sitenin adı bile geçmiyor.