Arama sonuçları: *

1. Y

Asus TUF FX505DU Performans

Şuan windows 10 kullanıyorum fakat 11 kullanırken dediğiniz ayarı yapmıştım maalesef fayda göremedim
  2. Y

Asus TUF FX505DU Performans

Merhaba iyi geceler herkese, yaklaşık 1.5 ay önce bu laptopu aldım ama şöyle bir problem yaşıyorum yüksek performanslı oyunlarda kesinlikle bir sıkıntı yok gayet memnunum ama LoL'de maksimum alabildiğim FPS 90 civarlarında bazen 40-50lere düştüğü bile oluyor, belki işletim sistemindendir dedim...
  3. Y

144Hz monitör panel önerisi

1500-1600e kadar çıkarım
  4. Y

144Hz monitör panel önerisi

Arkadaşlar merhaba, 144hz montitör almayı düşünüyorum da evde küçük kardeşim var ekrana oyuncak gelir de kırılır diye korkuyorum. Eski monitörlerdeki gibi sağlam bi paneli olsa yeterli benim için. Var mıdır böyle bi monitör?
  5. Y

Windows Kurulum Sorunu

UEFI yazdım diye hatırlıyorum otomatik olarak onu seçmişti
  6. Y

Windows Kurulum Sorunu

Rufusla yazdım hocam
  7. Y

Windows Kurulum Sorunu

Yazarken hata vermedi hiç, rufusla denemeden önce flashımda zaten windows 10 setupı bulunuyordu onu da aynı şekil açmadı 1623344309 Gece eve geçince deniyicem çok teşekkür ederim
  8. Y

Windows Kurulum Sorunu

Flashta yedeklenicek bişeyim yok, herhangi bir bilgisayarından flashın içini temizleyip tekrardan kuruyorum değil mi yanlış anlamadım?
  9. Y

Windows Kurulum Sorunu

Halledemeyeceğim galiba, bilgisayarcıda 50₺ ye kuruyormuş ne yapsam bilemedim. Halledebileceğim bir şey mi acaba? 1623343168 Kitaplar için teşekkürler :) evet rufus ile yazdırdım
  10. Y

Windows Kurulum Sorunu

Pc yeniden başlıyor zaten, başladıktan sonra dediğim ekran geliyor. 1 tane flash olmasına rağmen 2 gözüküyor onda da setup gözükmüyor 1623341283 Yardım edebilecek biri yok mu ?
  11. Y

Windows Kurulum Sorunu

enter setup diyorum ondan sonra flash moduna geçiyorum sonra böyle kalıyor
  12. Y

Windows Kurulum Sorunu

Flashı taktıktan sonra bios menüsüne geliyorum, flash belleği seçtikten sonra otomatik olarak kuruluma geçmesi gerekirken, flashın içinde iso dosyasına giriyor orda da kurulum yapamıyorum yardımcı olur musunuz? görüntü de atabilirim.
  13. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

Şöyle söyleyim genelde oynadığım oyunlar valorant, cs, cod bunların yanında yeni çıkmış oyunları da oynarım tabii, o oyunlara baktığımda da 5500xt daha iyi fps veriyor. Forumdakilerinde fikrini almak istedim 1623277954 Bence gayet makul değerler, bir sıkıntısı da yoksa 5500xt alırım gibi. Çok...
  14. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

Herhangi bi sorunla karşılaştın mı kanka hiç
  15. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

Anladım çok teşekkürler, AMD ve Nvidia arasında seçim yapmak gibi bir şey bu sanırım çok bi farkı yok ama 5500xt daha iyi gibi
  16. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

Baktım şimdi. Arka plakanın olmamasının bi eksisi var mı
  17. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

Dediğiniz şekilde, crash veya farklı bi sorun ama onlarda güncellemelerle çözülecek sorunlar sanırım Arka plaka dediğiniz ne oluyor tam olarak
  18. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

5500xt yi alıyorum bu gidişle😀
  19. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

İki kartta tek fanlı 1623277014 Benim de gönlüm ondan yana aslında ama bi sorun çıkarsa diye korkuyorum
  20. Y

RX5500 XT vs GTX 1650S

pulse hocam
Geri