yigitbuyukoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar arasında ikiye bölündük buraya yazayım dedim burası da ikiye bölündü1650S daha iyi sanırım.
Arkadaşlar arasında ikiye bölündük buraya yazayım dedim burası da ikiye bölündü1650S daha iyi sanırım.
Zaten AMD'de oluyor. Ama dediğim gibi önerilen sürümü yükledim sorun yok.AMD'de oluyor mu böyle sorunlar
O zaman 1650 daha mantıklı gibi sankiZaten AMD'de oluyor. Ama dediğim gibi önerilen sürümü yükledim sorun yok.
ikisi de eşit güçte bazı oyunlarda biri geçiyor bazılarında biri geçiyor ben olsam 5500xt alırdım sapphire nitro+ mı pulse miArkadaşlar arasında ikiye bölündük buraya yazayım dedim burası da ikiye bölündü![]()
Ben olsam AMD alırdım. Çok sıkıntılı değilim yazılımından. Seçim sizin.O zaman 1650 daha mantıklı gibi sanki
5500XT al arka plaka falan vardır 1 fanlı sapphire değilseikisi de 4 gb, 5500xt sapphire, 1650s pny
pulse hocamikisi de eşit güçte bazı oyunlarda biri geçiyor bazılarında biri geçiyor ben olsam 5500xt alırdım sapphire nitro+ mı pulse mi
Pulse modelinde arka plaka falan var yani daha kaliteli duruyor.pulse hocam
İki kartta tek fanlı5500XT al arka plaka falan vardır 1 fanlı sapphire değilse
Benim de gönlüm ondan yana aslında ama bi sorun çıkarsa diye korkuyorumBen olsam AMD alırdım. Çok sıkıntılı değilim yazılımından. Seçim sizin.
Nasıl bir sorun?İki kartta tek fanlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim de gönlüm ondan yana aslında ama bi sorun çıkarsa diye korkuyorum
5500xt yi alıyorum bu gidişlePulse modelinde arka plaka falan var yani daha kaliteli duruyor.
Tek fanlılarda pek fark yok ama 5500xt daha güçlü bir kart bide fiyatı daha ucuzmuş al geç.İki kartta tek fanlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim de gönlüm ondan yana aslında ama bi sorun çıkarsa diye korkuyorum
Dediğiniz şekilde, crash veya farklı bi sorun ama onlarda güncellemelerle çözülecek sorunlar sanırımNasıl bir sorun?
Arka plaka dediğiniz ne oluyor tam olarakTek fanlılarda pek fark yok ama 5500xt daha güçlü bir kart bide fiyatı daha ucuzmuş al geç.
Tek fanlıda arka plaka yoktu!!! (sanırsam) 2 fanlı pulse' de var çünkü