Arama sonuçları: *

1. F

iOS-Android WhatsApp Aktarma

iOS'daki WhatsApp bilgilerini yeni android cihaza aktarmak istiyorum. Çeşitli sitelerde iCloud kullanılabilir yazıyor ama emin olamadım. Yapan var mı? Üçüncü parti uygulama kullanmadan yolu yok mu?
  2. F

iPad 8. Nesil Türkiye Çıkış Tarihi?

Arkadaşlar ürünün 64gb versiyonu yok. Ya 32 ya 128.
  3. F

7Kya Laptop önerir misiniz?

Arkadaş üniversite için istediğini söylemiş, 2.5Kg ağırlık biraz fazla gibi. Üni için daha taşınabilir model öneriniz var mıdır? (Biraz çok şey istiyorum gibi kusura bakmayın)
  4. F

6K Dolaylarında Laptop Önerisi

Bu fiyat dolaylarında temel amacı canlı dersler ve günlük kullanım olan taşınabilir bir laptop arıyorum. Huawei MateBook D serisi dikkatimi çekti. Pil ömründen ötürü D14 düşünüyorum, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? (fazlaca oyun oynanmayacak CS yi düşük ayarlarda 60fps alsa yeter)
  5. F

7Kya Laptop önerir misiniz?

Mesela tavsiye ettiklerinizden atabilir misiniz?
  6. F

Huawei MateBook 13 2020 vs D14

14te de sadece 2 giriş var, mouse taktığında 1 tane yeterli gelir mi açıkçası soru işareti benim için. 15te 3 giriş var yeterli gelebilir ama daha az pil ömrü sunuyor.
  7. F

Gelirse benim de düşüncem o yönde. Dediğin gibi 128gb daha geleceğe dönük olacaktir, 32gb günümüz uygulamalarına bile ucu ucuna yeter
  8. F

Arkadaşlar, 8. nesil iPad 18 Eylül'de satışa sunulmuş ama Türkiye'de satış yapan yer göremedim. Türkiye'ye tahminen ne zaman gelir Apple ürünleri çıkış yaptıktan ne kadar sonra Türkiye'ye geliyor?
  9. F

Canlı Dersler İçin Tablet Önerisi

Boyut sana göre yeterli olabilir ama olmuyor işte, görüntü falan açtırıyorlar. Telefon olmaz, olamaz
  10. F

Telefon ekranı küçük, kardeşimin gözleri bozulacak yoksa telefon işini hallediyoruz veriyoruz birimiz
  11. F

Masaüstü var işte, ikinciyi koyacak yer bile yok
  12. F

Başka öneriniz ne olur? Ailem laptop istemiyor nedense
  13. F

Merhabalar evde halihazırda bir bilgisayar var lakin hem ben hem kardeşim aynı anda derslere girdiği için sıkıntı oluyor. Canlı derslerde sıkıntı çıkarmayacak ve ileriye dönük tablet önerilerinizi bekliyorum. Net bütçe yok maksimum 5k falan. Şimdiden teşekkürler.
  14. F

Arkadaşımın adresini nasıl öğrenebilrim?

Doğum günü falansa konuyu açtığın an anlayacaktır, kasacağına direkt sor değilse de en mantıklı çözüm bu.
  15. F

Arkadaşımın adresini nasıl öğrenebilrim?

Sonra da okulun etrafına öğrendiği uzaklık yarıçaplı bir çember çizip çember çevresi boyunca dolanacak herhalde
  16. F

CS:GO'da Biriken Kasalar

Yanlış hatırlamıyorsam normalde 20-50 arası değişiyordu. İnternet bazen kötü oluyor, pingden oyun oynanmaz hale geliyor. Ayarlardan maksimum pingi aşağı çekmenizi tavsiye edebilirim. Böylece yüksek pingli sunuculara en azından ilk aşamada bağlanmamayı tercih edecek. Ama CS nin Türkiye'de...
  17. F

Arkadaşlar nereden satacağım?
  18. F

Vay be koca 3 yıla 25₺. İnsanın içi acıyor. E madem öyle neden sürekli veriyor :D. Kaç tane olunca satmalıyım ve nasıl satacağım, kusura bakmayın tamamen CS cahilliği.
  19. F

Oyuna birkaç aydır başladım sadece zevk amaçlı birkaç el atıp çıkıyorum. 9 adet kasa birikmiş, hepsi de 17,45₺ ile açılıyor. Bunlara bu parayı vermeye değer mi, ücretsiz yolu falan var mı? Kasalar: CS20 kasası 2×Revolver Kasası 2×Kroma 3 kasası 2×Gamma Kasası Gamma 2 Kasası Spektrum 2 Kasası
  20. F

Gamepower Saber Bakım

Hmm tamamdır teşekkür ediyorum
Top Bottom