Neler Yeni

Gamepower Saber Bakım

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Ele
Wd40 zarar mi verir? Benim de aklıma pek yatmadı. Kilidi sertleşen kapıya falan sıkıyoruz biz ondan pas söküyor. Elektronik bileşene zarar verebilir gibi geliyor bana.
Elektronik ürünler için kontak sprey daha uygundur.

Mowixi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Andre Gözübüyükoğlu
Bende 2 ay önce saber aldım sadece 2 hafta kullandım 2 ayda 2 kere tamire gitti şuan bekliyorum birdaha olursa iade etmek istiyorum

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
5-6 ayda bir switchlerin içine teker teker WD-40 sprey sık.
Azıcık sıksan yeter abartmana gerek yok.
Sana garanti veriyorum, tuş basmama sorunu ile karşılaşmayacaksın.
Reis bunun aynısının 200ML olanını aldım. Çok amaçlı falan diyor herhalde doğrudur.
Kompresör ile hava bas falan diyordun, kompresör işi biraz yaş o olmadan yapabilir miyim? Nasıl yaparım. Switchlerin üzerine mi sıkacağım bunu?

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Reis bunun aynısının 200ML olanını aldım. Çok amaçlı falan diyor herhalde doğrudur.
Kompresör ile hava bas falan diyordun, kompresör işi biraz yaş o olmadan yapabilir miyim? Nasıl yaparım. Switchlerin üzerine mi sıkacağım bunu?
Sıkmadan önce kompresör ile hava bassan çok iyi olurdu, içindeki tozların gitmesi için.
Eğer imkanın yoksa da, ağzınla üfleyebilirsin.
Tuşu söktüğünde karşına mekanik switch çıkacak, WD-40'ı direkt switchin içine sıkabilirsin.
İçine işleyecektir.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Sıkmadan önce kompresör ile hava bassan çok iyi olurdu, içindeki tozların gitmesi için.
Eğer imkanın yoksa da, ağzınla üfleyebilirsin.
Tuşu söktüğünde karşına mekanik switch çıkacak, WD-40'ı direkt switchin içine sıkabilirsin.
İçine işleyecektir.
Anladığım kadarıyla, şu rgb ışığın olduğu yerdeki boşluktan sık diyorsun? Eğer öyleyse üst tarafa etkilenmeyecek bu durumdan sanırım?

Ekler

• IMG_20200912_162837.jpg
    IMG_20200912_162837.jpg
    1.1 MB · Hit: 27

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Anladığım kadarıyla, şu RGB ışığın olduğu yerdeki boşluktan sık diyorsun? Eğer öyleyse üst tarafa etkilenmeyecek bu durumdan sanırım?
Kırmızı switch'in etrafında da boşluklar var.
Ufak ama çok az sıkacaksın zaten, oralardan sık.
İşaretlediğin boşluktan sıkma, anakarta gelirse sorun olabilir.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar, bu klavyeyi alan kişiler de sorunlar çıkıp duruyor. 1 aydır kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntısı çıkmadı. Ne yiyecek kırıntısı falan kaçtı içine ne su. Başında bir şey yemiyorum falan çok titizim. Ama çoğu kişi de sorunların olması biraz korkutmuyor değil. Masam çok tozlanıyor ama büyük boy mouse pad'im var. Klavye masaya temas etmiyor. Ne yapmalıyım? Haftalık olarak temizlemeli miyim? Nasıl?
Mayıs'tan beri sahip olduğum bir klavye. Tuş basmama veya herhangi bir sorun çıkartmadı daha. 4 aya yaklaşmış alalı.
Sorun yaşayanları bende çok gördüm ama bende bir sıkıntı yok.
Çok titizseniz ayda 1 felan temizleyebilirsiniz bence. Ben genelde 3-6 ay arası kullanım ve biriken toza pisliğe göre temizliyorum.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Mayıs'tan beri sahip olduğum bir klavye. Tuş basmama veya herhangi bir sorun çıkartmadı daha. 4 aya yaklaşmış alalı.
Sorun yaşayanları bende çok gördüm ama bende bir sıkıntı yok.
Çok titizseniz ayda 1 felan temizleyebilirsiniz bence. Ben genelde 3-6 ay arası kullanım ve biriken toza pisliğe göre temizliyorum.
Reis doğru düzgün kullanan birisinde öyle sorun yaşamaz. Sen düzgün kullanıyorsun demek ki.
Oyunda sinirleniyorlar mesela kolsuzlar, siniri klavyeden çıkartabiliyorlar :D
İnş daha da sorun yaşamadan kullanırsın reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmızı switch'in etrafında da boşluklar var.
Ufak ama çok az sıkacaksın zaten, oralardan sık.
İşaretlediğin boşluktan sıkma, anakarta gelirse sorun olabilir.
Reis son olarak emin olayım.
Senin dediğin, kırmızı switchin karesinin kıyılarındaki ufak boşluklardan bahsediyorsun sanırım. Eğer öyleyse tamamdır reis. Eyw <3 Bu gece yapacağım sabaha kadar kuruyorsa kurusun nolacaksa olsun.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Reis doğru düzgün kullanan birisinde öyle sorun yaşamaz. Sen düzgün kullanıyorsun demek ki.
Oyunda sinirleniyorlar mesela kolsuzlar, siniri klavyeden çıkartabiliyorlar :D
İnş daha da sorun yaşamadan kullanırsın reis.
Düzgün kullanıyorum tabi. Ben genelde kulaklığı fırlatırım masaya. :ROFLMAO:
İşin şakası bir yana, hıncını klavyeden çıkarıp buraya başka biryere o bu basmıyor diyenler varsa yazık ve yanlış.
Saol usta inş., şuanlık çok memnunum klavyeden. Red Switch bu arada benimki.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Düzgün kullanıyorum tabi. Ben genelde kulaklığı fırlatırım masaya. :ROFLMAO:
İşin şakası bir yana, hıncını klavyeden çıkarıp buraya başka biryere o bu basmıyor diyenler varsa yazık ve yanlış.
Saol usta inş., şuanlık çok memnunum klavyeden. Red Switch bu arada benimki.
Benimki de 2 ay olacak yakında :D Öyle bir sorun yaşamadım sakin birisiyim kolsuz da değilim :D
Bir keresinde w tuşu çok kısa süreliğine basmıyor gibi oldu 10 gün önce falan. 3 4 gün önce A tuşu bi ara basmıyor gibi oldu, tuşu bastırmıyorum ben ince dokunuşla kullanırım. Sert basınca çalışıyor falan. Şu ana bakarsak hiç bir sıkıntı yok. İnş da böyle devam eder, sorunsuz.

Top Bottom