İşteBenimNickim!
80+ Bronze
Gamepower klavye alanlarda hep basmama sorunu oluyor. Saber çok kullanıldığı için daha belirli ama hepsinde var. Dikkatli olmak lazım.
Peki reis bunu ne zaman alayım, nereden bulabilirim?WD-40 sıkarsan öyle bir sorun olmaz.
Bir sıkım da yarım sene götürür o tuşu.
Tuşlar basınca algıladığı için açıkcası hayvan gibi basmıyorum .dGamepower klavye alanlarda hep basmama sorunu oluyor. Saber çok kullanıldığı için daha belirli ama hepsinde var. Dikkatli olmak lazım.
Hayır, zaten olması gereken bir şey.Klavyeye zarar vermez mi? Uzun kullanımda sorun çıkarmasın.
Tamam sağol ileride klavye alırsam aklımda bulunsun bu bilgi.Hayır, zaten olması gereken bir şey.
Bu tarz düşük bütçeli switchlerde sıkılmadığı için tuş basmama sorunu ile karşılaşılıyor.
Kesinlikle sorun çıkarmayacaktır, yeter ki abartıp anakartı WD-40'la yıkamayın.
İstediğin satıcıdan alabilirsin.Peki reis bunu ne zaman alayım, nereden bulabilirim?
Sıkıntı çıkmasını bekleme bence.Bunu ne zaman sıkayım? Tuşlarda sıkıntı çıktığı zaman mı yoksa en yakın zamanda bunu sipariş verip gelince sıkmam mı?
Babam araba motoruna bu kadar bakım yaptırmıyor.Sıkıntı çıkmasını bekleme bence.
Ama hemen sipariş vermek falan acelesi de yok.
Zaten mahallendeki nalburda bulursun internete gerek yok.
Sıktıktan sonra hissiyat bile o kadar güzelleşiyor ki.
Ama sana tavsiyem bu spreyi sıkmadan önce switchlerin için kompresör ile tek tek hava bas.
Tozlar giderse çok daha etkili olur.
Eyw reis, yay ses sorunu var hafif hafif başladı, D başladı 2 3 gün önce, bu sorunlar da gider mi?Sıkıntı çıkmasını bekleme bence.
Ama hemen sipariş vermek falan acelesi de yok.
Zaten mahallendeki nalburda bulursun internete gerek yok.
Sıktıktan sonra hissiyat bile o kadar güzelleşiyor ki.
Ama sana tavsiyem bu spreyi sıkmadan önce switchlerin için kompresör ile tek tek hava bas.
Tozlar giderse çok daha etkili olur.
WD-40 sıktığım switchde yay sesi sorunu çözüldü bende.Eyw reis, yay ses sorunu var hafif hafif başladı, D başladı 2 3 gün önce, bu sorunlar da gider mi?
Reis pc topladık hafif borç içindeyim falan klavye giderse, yeni klavye almasını alırım da o paraya borç öderiz. .dBabam araba motoruna bu kadar bakım yaptırmıyor.
Reis şunu da sormak istiyorum valla kb. Ben kompresör nereden bulacam yaw?WD-40 sıktığım switchde yay sesi sorunu çözüldü bende.
Sende de düzelecektir büyük ihtimalle.
Herhangi bir iş yerinde, fabrikada bulabilirsin.Reis PC topladık hafif borç içindeyim falan klavye giderse, yeni klavye almasını alırım da o paraya borç öderiz. .d
Reis şunu da sormak istiyorum valla kb. Ben kompresör nereden bulacam yaw?
Bilmiyom ama ETS2 oynarken çok gıcık oluyomO nasıl oldu la .d Öyle