Arama sonuçları: *

1. Ricardo Quaresma

Fiber kabloyu nasıl çektirebilirim

Vallaha en sonunda silah alıp kapısına dayanacam hocam haklısın insaları darlamadan üstüne gitmeden yapmıyorlar bir işi
  2. Ricardo Quaresma

Fiber kabloyu nasıl çektirebilirim

Evet arkadaşlar bundan 1-2 ay önce yeni taşındığımızı söylemiştim ve hangi internet sağlayıcısını tercih etmemi de size sormuştum o günden sonra öğrendim ki fiber ttnet varmış çok sevinmiştim sonunda 500kbps internetlerden giren 800-900 pingten kurtulmustum.Tamam dedik gelin bağlayın interneti...
  3. Ricardo Quaresma

IOS BOOTRA1N RİGHT BEFORE TRİGER HATASI FİXED/ÇÖZÜLDÜ

Reis çok iyi de ben o kadar bilgili değilim root işlemlerinde videosu vs varmı
  4. Ricardo Quaresma

%100 işlemci kullanımı

Arkadaşlar selam cpu masa üstünde %1-%5 civarında gezinirken en basit pes 2013 bile açsam %90 ın aşşağısına düşmüyor bunun sebebi nedir
  5. Ricardo Quaresma

Sıkıntı hangi parçada

Tamam kral inşallah performansı artar .d
  6. Ricardo Quaresma

Sıkıntı hangi parçada

Beyler selam elimde gigabyte g41mt es2l var 512mb ekran kartı ve ddr3 4gb ramli bir kasa var ama hiçbir oyunu açamıyorum googleda bile ısınıp kapanıyor şimdi diyeceksiniz mağara adamımısın o sistemle tabi oyun açamazsın ama bir arkadaşımda 512mb ekran kartı ddr2 3 gb ram var (işlemciler de...
  7. Ricardo Quaresma

IOS BOOTRA1N RİGHT BEFORE TRİGER HATASI FİXED/ÇÖZÜLDÜ

Kral bende de aynı cihaz var jb yapabilirsen bana da ulaş bende jb yapıcam
  8. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Teşekkürler türknet aktif altyapısı içindeyim
  9. Ricardo Quaresma

Türknet iyi mi? Memnun olan var mı?

https://donanimarsivi.com/forum/threads/turknet-iyi mi?.2894/ benim konum da herşeyin cevabı var knk al bak
  10. Ricardo Quaresma

Herkes İnternet Hızını Paylaşsın

Eyvallah kankam
  11. Ricardo Quaresma

Herkes İnternet Hızını Paylaşsın

Kral memnunmusum internet kopuyormu
  12. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Evet bu da mantıklı netspeed ve türknet arasında kaldım
  13. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Baktım fakat pek bir şey anlamadım özelden daha detaylı konuşabilirmiyiz
  14. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Parayı veren düdüğü çalar ?
  15. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Vallaha reis baktım da yakınımda hiçbir firmanın işareti yok sadece biraz uzakta birkaç tane türknet işareti var
  16. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Türknetten vazgeçtim fakat süperbox da çok pahalı modem verirlerse netspeede geçeceğim
  17. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

İstanbul esenyurtta oturuyorum :(
  18. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Netspeed önerisi için teşekkürler kafam yattı samimi bir firmaya benziyor siz kullanıyorsanız deneyimlerinizi söyleyebilirmisiniz lütfen
  19. Ricardo Quaresma

TURKNET İYİMİ

Türknet çok karışık ya beğenen var beğenmeyen var türkneti biraz kafamda eledim gibi bir de modem alacağım sıfırdan 150 tl ye alıp beğenmezsem elimde kalacak ve taahütün bir anlamı kalmayacak
Geri