Arama sonuçları: *

1. Q

Display port to hdmi dönüştürücü 75hz ve 1 MS destekler mi?

75 hz destekleyen bir display port to hdmi dönüştürücü var mı?
  2. Q

Teknosa ve vatan a baktım en iyi dönüştürücünün yorumlarında Max 60hz yazıyor.
  3. Q

Yeni monitör aldım ve ekran kartının hdmi portunun bozuk olduğunu öğrendim.Display portu sağlamdır diye düşünüyorum bu yüzden displayport to hdmi dönüştürücü alacağım. Dark dönüştürücü 75 hz destekler mi? Ya da destekleyen bir dönüştürücü öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Q

Yardım Altyapı ve ulaşılabilir hız

Netspeed 35 mbps internet kullanıyorum. Altyapı sorguladığımda max.53 mbps alabileceğim yazıyor ama modem arayüzünde ulaşılabilir hızı 70 mbit gösteriyor. Hangisi doğru? 35 mbit lik pakette kalayım mı yoksa 75 mbps lik pakete geçeyim mi?
  5. Q

Yardım Adsl'den Vdsl'e Geçiş

Diğer bütün altyapı sitelerinden evimi buldum 53 mbit yazıyor altyapı için ve santrale uzaklık 311 metre ama türk telekomun sitesinde evimin olduğu cadde yok.
  6. Q

Tek merak ettiğim 50 mbit lik pakete geçersem internet hiç kopmadan kullanabilir miyim?
  7. Q

Şu an netspeed kullanıyorum ama türknet'e geçmeyi düşünüyorum 50 mbit alabilmek için. Sanırım türknetli olmadığım için paket değişikliği gibi bir seçenek yok.
  8. Q

Adsl internetimden Vdsl e geçmek istiyorum ama hattım bunun için yeterli mi bilmiyorum.3 ay önce 12 mbit i bile internet koparak kullanıyordum sonra cat6 kablosu çektirdik ve 16 mbit kullanabiliyorum ama modem üzerinden hat değerlerine baktığımda vdsl e geçmek için yeterli mi bilmiyorum. Hat...
Top Bottom