Neler Yeni

Yardım Adsl'den Vdsl'e Geçiş

Quakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Can KAYA
Adsl internetimden Vdsl e geçmek istiyorum ama hattım bunun için yeterli mi bilmiyorum.3 ay önce 12 mbit i bile internet koparak kullanıyordum sonra cat6 kablosu çektirdik ve 16 mbit kullanabiliyorum ama modem üzerinden hat değerlerine baktığımda vdsl e geçmek için yeterli mi bilmiyorum.
Hat değerlerim ve alabileceğim en yüksek hız ekran görüntülerini attım.

Ekran Görüntüsü (1).pngEkran Görüntüsü (2).png

Yani şu an vdsl e geçip 30-50 megabit internet kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
Turknet'in mobil uygulamasından ve ya internet sitesinden paket kullanım kısmından paket değişikliği üzerinden destek kayıtı atman gerekiyor. Ben de birkaç ay önce değiştirmiştim zaten onlar da size ne yapacağınızı anlatacaktır yine de bir sorunuz olursa elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olurum.

Quakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Can KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet'in mobil uygulamasından ve ya internet sitesinden paket kullanım kısmından paket değişikliği üzerinden destek kayıtı atman gerekiyor. Ben de birkaç ay önce değiştirmiştim zaten onlar da size ne yapacağınızı anlatacaktır yine de bir sorunuz olursa elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olurum.
Şu an netspeed kullanıyorum ama türknet'e geçmeyi düşünüyorum 50 mbit alabilmek için. Sanırım türknetli olmadığım için paket değişikliği gibi bir seçenek yok.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Eğer snr değerlerin sabitse yeterli zaten üst paketler geçiş yaptığın zaman ADSL paketten VDSL otomatik geçmiş olursun yanlış bilmiyorsam 16Mb kadar destekliyor Adsl onun üstü paketler Vdsl paketler ile oluyor

Quakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Can KAYA
Tek merak ettiğim 50 mbit lik pakete geçersem internet hiç kopmadan kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
Tek merak ettiğim 50 mbit lik pakete geçersem internet hiç kopmadan kullanabilir miyim?
Ben 2 yıllık Turknet kullanıcısının eğer sana 50mbit bir internet teklif ediliyorsa 35-50mbit internet verilecektir.(tabii ki bölgendeli altyapıya göre değişir.) Ama ben pek kesinti olacağını sanmıyorum şu ana kadar sadece 1 kere kesinti yaşadım o da 30dk içerisinde düzeltildi

tyfnkyg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tayfun Kaya

Buradan kendi evine bak. Eğer VDSL destekliyorsa, turknet üzerinden destek kaydı açıyorsun. Ben 1 hafta da geçiş yapmıştım

Quakes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Can KAYA
Diğer bütün altyapı sitelerinden evimi buldum 53 mbit yazıyor altyapı için ve santrale uzaklık 311 metre ama türk telekomun sitesinde evimin olduğu cadde yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom