Arama sonuçları: *

1. H

CS:GO PARLAKLIK AYARLANMIYOR!!

Merhabalar dostlar uzun süre oyun oynadıgım zaman f.lux programını kullanıyorum. Parlaklığı masaüstünde ayarlıyorum, oyuna girdiğim zaman o parlaklıgı baz almıyor. (format atmadan önce normaldi dün formattan sonra böyle oldu)
  2. H

🔥İndirim ALİENWARE 360HZ MONİTOR 0.5MS 8.449TL

2 günlük deneyimimi yazayım alacak arkadaşlara fikir olur; -280hzden geçtim baya fark var özellikle csgo'da baya hissettiriyor, valorantta o kadar fazla bi fark yok ama yinede var -Her gün oyun oynuyorsanız alınır, fakat haftada birveya günde 1 tur oyun felan oynuyorsanız gerek yok 360hz'e, 240...
  3. H

Yardım Alianware AW2523HF 360HZ sıkıntısı

W10 Optimizasyon+Nvidia Optimizasyon
  4. H

Teşekkür ederim 2 gün içinde başka ekran kartı ile deneyeceğim.
  5. H

Valorant ve CS:GO'da sabit 400fps alıyorum o konuda sıkıntım yok, monitorde sadece 1920x1080 seçeneğinde böyle 4:3 oynayınca sıkıntı olmuyor displayportsuz 360hz alamazsın bu monitorde.
  6. H

2.ekran olarak asus259qm var(240hz) onda sıkıntı yok kelimeler normal gözüküyor, AlianWare'i 240a çekiyorum yine sıkıntı yok ama 360a çektiğim zaman kelimeler blurlanıyor kontrast mı aşırı artıyor, ekran kartı(gtx970) mı? yetmiyor anlamış değilim ben monitorun panelinde sıkıntı olduğunu...
  7. H

Çözüldü✓ Alianware AW2523HF 360HZ sıkıntısı

Konuyu net bi fotoğraf ile tekrar açayım teşekkürler.
  8. H

Çözüldü✓ Alianware AW2523HF 360HZ sıkıntısı

şimdi solda 240hz asus var görüntü net, sağda aw 360hz; sıkıntı şudur ki alianware 240hz e aldıgımda yazı tipleri normale dönüyor ama 360hz aldıgımda blurlu bulanık saçma bir şeye dönüşüyor bu sadece 1920x1080 de oluyor ekran kartı biraz düşük ve eski ondan şüphelendim fakat bu monitorun...
  9. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ekran kartının elektriğini kestim tepki vermiyor pc yine , anakart a kısa devre yapmaya güceniyorum açıkçası , yeni kasa da sıkıntı çıkarsa pcyi çeyize saklamayı düşünüyorum :D
  10. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Bende pek güvenemedim açıkçası :D , kasa ile sök çıkar uğraşmak istemiyorum
  11. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

https://www.hepsiburada.com/dark-uzay-kasa-baglanti-kiti-dk-ac-mb01-p-HBV00000LSP3S?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.54.6 bu tarz bir şey mi diyorsun ? ihtiyacımı giderir mi kısa süreli sence veyahutta anlayan...
  12. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

ekran kartında sıkıntı olduğunu sanmıyorum eskiden denemiştim ekran kartsız gene aynı
  13. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Bende bulamadım :) mecbur kasa alıcaz artık
  14. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ben pek anlamıyorum bu tür işlerden varsa elinizde link atar mısınız ? 1622356818 En yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler.
  15. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Denedikten sonra yazarım teşekkürler. 1622356681 bende öyle düşünüyorum Pc ön panel bulamadım yenisini almak için mecbur yeni kasa alıp deneyeceğim
  16. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Umarım ekran kartı yanmamıştır zor buluruz :/
  17. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

Ben bu kasanın ön panel ini nerden bulabilirim ? veyahutta yeni kasa mı almalıyım ? COOLMASTER CS750M GOLD , FAKAT PSU LARIN BOZUK OLDUGUNU SANMIYORUM EVDE 3 TANE PSU OLDU BİR YERDE SIKINTI VAR AMA ÇÖZEMİYORUM PC Bİ TÜRLÜ ÇALISMIYOR :D
  18. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

powerboost yeni olan dostum , denendi çalışıyor o , eski olan coolmaster dı belki oda çalısıyordur
  19. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

1622356075 kısmen öyle oldu 1622356156 Kasa eski biraz şüphelenmiyor değilim power switch reset switch kabloları tam oturmuyor , kabloları doğru bağladığımızdan eminim
  20. H

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

coolmaster 750w +80gold vardı , şuanki 750w bronz
Top Bottom