Neler Yeni

🔥İndirim ALİENWARE 360HZ MONİTOR 0.5MS 8.449TL

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Monitörü deneyimlemeden konuşmuşsunuz.
Aşırı iyi bir monitör 360 Hz lik olanı gereksiz ama 240hz olanı mükemmel.
240 lik versiyonunu kullanıyorum ve çok memnunum.
Gerek duruşuyla gerek parlaklığı ile üst düzey bir monitör.
Tek sıkıntısı yazılımında onu da geçen güncelleme ile çözdüler.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Kayhan Uygun
Chill zamanına denk gelirsin film/dizi izlemek istersin kulaklık takmak istemezsin açarsın hoparlörü rahat rahat takılırsın.
gaming için bu monitör kanka rekabetöi seviyede ki oyuncular alır zaten 360hz i kimsenin o dediğini yapacağını sanmam

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
siz cs yi 4k oynayan adam gördünüz mü
27 inç zaten çok büyük kaçar
ayrıca kimse hoparlörden ses kasmayacak
Yalnız şöyle bir durum var hocam. Cs oynarken CS sesini kulaklıktan verip arka plana monitör ses çıkışından şarkı vs açaıyorum ben. Oyun oynarken alt tab yapıp takılıyorum da sesler karışmıyor iyi oluyor.

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
2 günlük deneyimimi yazayım alacak arkadaşlara fikir olur;
-280hzden geçtim baya fark var özellikle csgo'da baya hissettiriyor, valorantta o kadar fazla bi fark yok ama yinede var
-Her gün oyun oynuyorsanız alınır, fakat haftada birveya günde 1 tur oyun felan oynuyorsanız gerek yok 360hz'e, 240 işinizi görecektir.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Turuncu Keskin
Ben de aldım, monitörden anlamayan arkadaşlar lütfen yorum yapmasın. Diğer markalara göre fiyatı oldukça iyi. Profesyonel rekabetçi oyunlar oynuyorum. Rekabetçi de bunu, hikayeli oyunlarda g27q monitörümü kullanırım. :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben şu şu muhabbetleri anlamıyorum 27 alınmazmış oynanmazmiş. Çok güzel de oynanıyor. 4k da oynanmazmiş. Niye oynanmasin? Yeni kartlar 200_300 fps veriyorken böyle oyunlarda parası olan alir oynar

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Kayhan Uygun
-280hzden geçtim baya fark var özellikle csgo'da baya hissettiriyor, valorantta o kadar fazla bi fark yok ama yinede var
-Her gün oyun oynuyorsanız alınır, fakat haftada birveya günde 1 tur oyun felan oynuyorsanız gerek yok 360hz'e, 240 işinizi görecektir.
ben de ilk günler 144 ile 240 arasında ki farkı anlayamıyordum şimdi ara sıra bazen 144 e düşüyor direkt gözlerimi rahatsız ediyor ileri ki günler de sende de aynı şekil olur

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Yalnız şöyle bir durum var hocam. Cs oynarken CS sesini kulaklıktan verip arka plana monitör ses çıkışından şarkı vs açaıyorum ben. Oyun oynarken alt tab yapıp takılıyorum da sesler karışmıyor iyi oluyor.
hocam bu monitörü sizin gibi chill takılmak için alan olmayacak ki
tam profesyonel olmasada e-spor monitörü adı üstünde 360hz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şu şu muhabbetleri anlamıyorum 27 alınmazmış oynanmazmiş. Çok güzel de oynanıyor. 4k da oynanmazmiş. Niye oynanmasin? Yeni kartlar 200_300 fps veriyorken böyle oyunlarda parası olan alir oynar
hocam e-spor monitörü bunu alacak adam tryhard full focus oynayan adamdır 4k ya alıp da gereksiz detaylarla gözünü yormak istemez
4k zaten çok uçuk bir çözünürlük 1080p bile tercih edilmiyor cs de çoğu kişi 4:3 oynuyor 1440 1080

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,414
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Monitörü deneyimlemeden konuşmuşsunuz.
Aşırı iyi bir monitör 360 Hz lik olanı gereksiz ama 240hz olanı mükemmel.
240 lik versiyonunu kullanıyorum ve çok memnunum.
Gerek duruşuyla gerek parlaklığı ile üst düzey bir monitör.
Tek sıkıntısı yazılımında onu da geçen güncelleme ile çözdüler.
360Hz ile 240 arasında ciddi fark var. 165 ile 240 arasında ki gibi bir şey değil. 360`a nazaran 240 asıl gereksiz olan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Erginli
280hz asus vg279qm 27" modelinde mi geçtin hocam? Ben de düşünüyorum

Top Bottom