Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

3000-4500 lira arası monitör

Selam dostlar fazla uzatmadan 144 hz üstü ve ips olacak uygun güzel monitör arıyorum Technopatta sordum ama genel olarak kronik sorunlu kötü monitör önerdiler ve tartışmaya döndü Buradan sakince ve düzgün sorunu olmayan monitör önerebilir misiniz
  2. KeremSenju

1500-2000 TL arası Airfryer Önerisi(Bugün Sipariş Etmeliyim)

Selam dostlar ben yeni üniversiteye geçen bir öğrenciyim ve kendi öğrenci apartımda kalıyorum. Gelecekte yanıma bir arkadaş almayı düşünüyorum bununla birlikte ailem de arada beni ziyarete gelebilir bunu da varsayıyorum. 4 litre ve üstü kapasitesi olan beni idare edecek bir airfryer önerebilir...
  3. KeremSenju

11000 butceye en iyi ikinci el sistem?!

Bu sistem hakkında ne düşünüyorsun hocam? 1688816644 su dördü arasinda kaldim ben de siz olsaniz hangisini alırdınız?
  4. KeremSenju

11000 butceye en iyi ikinci el sistem?!

Selamlar dostlar butcem maksimum 11 k ve alabileceğim en iyi pcyi ariyorum. Şuan da birsuru bilgisayar fotografin ekran goruntusunu aldim ve size atacağım. Mukemmel gozuken parcalar var.
  5. KeremSenju

Total War Warhammer gerektiğinden fazla yer istiyor

Selam dostlar, eski hesabımda Total War Warhammer 1 vardı, indireyim dedim. Günlerdir indiremedim, sürekli hatalar verdi. Bugün de D diskine indirmeyi denedim ve normalde 35 GB yer isterken benim bilgisayarımdan 80 GB yer istiyor. Üstelik DLC falan da yok, olsa bile bu kadar fazla yer isteyemez...
  6. KeremSenju

Çakma Tech Fleece Önerisi

param yok iste kanka galiba tech fleece alamicam cakmalari bile 500 lira olmus nike ile adidasin turkiye fiyat politikalari acimasiz neyse bu sene de sweatle devam sonraki yaz calisip alicam
  7. KeremSenju

Çakma Tech Fleece Önerisi

Selam dostlar malum bahar geldi bu yuzden hirka almak istiyorum. İnternette Gördüğüm Nike Tech Fleece'ler dikkatimi cekti ama fiyatlari cok tuzlu. Acaba onerebileceginiz çakma tech fleece siteleri var mi? Butcem max 300
  8. KeremSenju

Büyük Burunda Fresh Cut nasil durur?

hocam ben fresh cut yapip begenmezsem ikincisi gibi ortadan ayirmayi dusunuyorum sizce mantikli mi?
  9. KeremSenju

Büyük Burunda Fresh Cut nasil durur?

Selamun aleykum arkadaslar ben bu hafta okullar acilmadan once fresh cut yapmayi dusunuyorum ancak burnum kemerli bu yuzden de tereddut halinde kaldim. Sizce bu sac modelini yaptirmak mantikli olur mu ? Yoksa sacimi boyle mi yapayim? Suan sacim ortadan ayrik uzun ve düz.
  10. KeremSenju

2500 tl ikinci el telefon onerisi

Merhaba arkadaslar telefonumu kirdim yeni telefona ihtiyacim var butcem 2500 lira izmir ici ikinci el telefon ariyorum tavsiye verebilir misiniz? Yardimci Olursaniz cok sevinirim.
  11. KeremSenju

Fitness Programı Önerisi

Şuan da Yağlı Bir 1.79 boyunda 67 kilo yağlı bir vücuda sahibim. Amacım 1 yıl içinde Yağlarımı eritmek ve fit kanatlı bir vücuda sahip olmak. 1651351786 Hocam yeni başlayanlar için 3 gün normal değil mi?
  12. KeremSenju

Fitness Programı Önerisi

Merhaba Dostlar Bu Pazartesi Fitness'a Başlayacağım. İnternette Bu Programı Buldum, Sizce Bu Program İyi Mi? Eğer Değilse Önerebileceğiniz Fitness Programı var mı? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.nutrever.com.tr/tr/fitness-programi
  13. KeremSenju

Erkek Gothic Sweat Önerisi

Merhaba Dostlar 50-80 Lira arası Şu Tarzda Metalci veya Gothic Sweat ariyorum; Guzel bir sweat bulamadim. Oneride bulabilir misiniz.
  14. KeremSenju

Metalci Yeleği Nereden Alınır?

Merhaba Dostlar Bu Tarz Metalci Yelekleri Almak İstiyorum; Bu tarz Ceketleri Nereden Bulabilirim?
  15. KeremSenju

Bu Epic Hesabı Kaç Lira Eder?

Sence bu fiyata aliyim mi
  16. KeremSenju

Yok aga ben alıcam
  17. KeremSenju

Merhaba arkadaşlar bugün arkadaşımdan epic games hesabı alacaktım sonra sitelerden daha uygun hesaplar gördüm.Arkadaşım hesabını bana 65 liraya verecek.İçindeki oyunlar; Sizce bu hesap 65 lira eder mi? Grand Theft Auto V STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition Jurassic World Evolution...
  18. KeremSenju

Command Conquer Generals Zero Benzeri Strateji Oyunu Önerisi

Merhaba Dostlar Bu aralar canım çok sıkılıyor. Command Conquer Generals Zero Gibi Gerçekçi Bir RTS Oyunu arıyorum. Lütfen company of heroes yada men of war gibi oyunları önermeyin. Uçak üretebileceğimiz ve Gerçekçi Savaşların olduğu bir RTS oyunu önerirseniz sevinirim.
  19. KeremSenju

SonOyuncu Launcher virüslü mü ?

Merhaba arkadaşlar arkadaşımın ısrarıyla hiç istemesemde son oyuncu launcherini indirdim. Virustotal'dan test yaptım sonuçları böyle çıktı. https://www.virustotal.com/gui/file/7b4c2ff44adfccb2808ff98d63ef9d0bcb15750cc175ab221d66aba9787eef2b Bilgisayarıma virüs bulaşmış mı?
Top Bottom