Neler Yeni

Çakma Tech Fleece Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Donanım,Siyaset,
Selam dostlar malum bahar geldi bu yuzden hirka almak istiyorum. İnternette Gördüğüm Nike Tech Fleece'ler dikkatimi cekti ama fiyatlari cok tuzlu.
Acaba onerebileceginiz çakma tech fleece siteleri var mi?
Butcem max 300

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kasım ayında yurtdışından bir tane sipariş etmiştim. Toplam ödediğim tutar 35$'dı. Ve orjinaline baya yakın kendisi. Şimdi ne kadar olmuştur, vergisi nedir bilemiyorum. Büyük ihtimal şimdi Nike'ın kendi mağazasından alsan aynı fiyata gelecektir. Orjinallere yönelmeni öneririm, çünkü 300 TL'ye satılan çakmalar uzaktan yakından alakası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Donanım,Siyaset,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasım ayında yurtdışından bir tane sipariş etmiştim. Toplam ödediğim tutar 35$'dı. Ve orjinaline baya yakın kendisi. Şimdi ne kadar olmuştur, vergisi nedir bilemiyorum. Büyük ihtimal şimdi Nike'ın kendi mağazasından alsan aynı fiyata gelecektir. Orjinallere yönelmeni öneririm, çünkü 300 TL'ye satılan çakmalar uzaktan yakından alakası yok.
param yok iste kanka galiba tech fleece alamicam cakmalari bile 500 lira olmus nike ile adidasin turkiye fiyat politikalari acimasiz neyse bu sene de sweatle devam sonraki yaz calisip alicam

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
param yok iste kanka galiba tech fleece alamicam cakmalari bile 500 lira olmus nike ile adidasin turkiye fiyat politikalari acimasiz neyse bu sene de sweatle devam sonraki yaz calisip alicam
lobbeco var 450 tl ama çok kaliteli onun dışında dolaptan 350 tl ye set bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer