Arama sonuçları: *

1. enesugur

5200 TL Sistem Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar. Elimde 144hz 1ms bir monitör var. Csgo ve Valorant gibi oyunlar için bir pc toplamayı planlıyorum. https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3a-gtx1050ti/ bu ürünü özelleştirerek bir PC topladım. AMD ryzen 3 1200af işlemci Biostar B450MH 3200mhz anakart Palit GTX 1050ti...
  2. enesugur

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Ekran kartını satıp yenisini takarsın ama bu gelecek sistemle ki içinde ekran kartı olursa, sana bedavadan gelmiş bir ekran kartı gibi olur. Değişen bir şey olmaz anlayacağın.
  3. enesugur

Hocam mucize arıyoruz...
  4. enesugur

Bütün sitelerde oturum açtım ve adres bilgilerimi bir kenara yazıp pusuya yattım. Cepheden bildiriyorum; durum aynı, sular durgun ve bir hareketlenme yok...
  5. enesugur

Csgo ve Valorant gibi oyunlar için toplama PC.

Çok haklısınız hocam ama dediğim gibi bütçemi aşmamak için çabalıyorum. İlerisini de kestirmek dediğiniz gibi zor. https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/ 1622651939 Sistemi buradan özelleştirdim.
  6. enesugur

Aslında fark etmez, önerilere açığım.
  7. enesugur

Hocam bu sistemi gördüm ve beğendim. Ama dediğiniz özelleştirmeleri yapınca 6200 gibi bir bütçe çıkıyor ortaya. Aynı şekilde csgo ve Valo tarzı oyunlar için ilk yazdığım sistemle yakın bir FPS değeri almakla beraber bütçe noktasında yazdığım sistem daha cazip geldi. Aynı şekilde ilerleyen...
  8. enesugur

Öneri olarak hangi apu sistemini öneriyorsunuz hocam, bir bakmak isterim.
  9. enesugur

Bu bilgiyi yeni öğrendim, dediğim gibi sistemi bir site üzerinden 5500 TL'ye topladım ve seçenekler arasında ryzen 5 3600 pro vardı. 3600 yoktu.
  10. enesugur

Apu sistemlere oranla daha optimal ve yüksek FPS değerli verdiğini gördüm. İkinci el de almak istemiyorum. Sizce neden alınmaz, ne gibi eksiklikleri olduğunu düşünüyorsunuz?
  11. enesugur

Darboğaz muhabbeti falan olur mu, ekran kartının düşük olmasının ne gibi eksileri var? FPS oyunları için işlemcinin önemli olduğunu bilerek bu şekilde bir sistem topladım ve bütçem de aynı şekilde sınırlı.
  12. enesugur

İyi günler arkadaşlar. Uzun süredir para biriktiriyorum ve sonunda bir PC almaya karar verdim. Csgo ve Valorant tarzı oyunları daha çok oynadığım için bütçemi, ekran kartından ziyade işlemciye yüklemek istiyorum. İşlemci: AMD ryzen 5 3600 pro Ekran kartı: PowerColor red dragon rx550 2 GB...
Geri