Arama sonuçları: *

• Users: pazu
  • Order by date
  1. P

ntoskrnl mavi ekran hatası sonrası ekran gelmemesi

Gözümden kaçmış haklısınız. B450M A pro max anakartim var. Doğru portlar olduğundan eminim çünkü çalışan Ram iki portta da normal bir şekilde sistem açıyor
  2. P

RAM'lerden birisi ile hangi slota taktığım farketmeksizin çalışırken diğeri ile çalışmıyor. O RAM ile ilgili yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi acaba? Donanımsal bir şey olmasına inanasım gelmiyor çünkü İtopyadan aldığım yepyeni bilgisayar
  3. P

Haklısınız
  4. P

Çok teşekkürler deneyeceğim. Ancak yeni bilgisayarda normal çalışırken RAM ile ilgili bir sıkıntı olması çok zor değil mi?
  5. P

Öneriler için çok teşekkürler. Ancak boot menüsüne dahi ulaşamadığım için malesef software ile ilgili hiçbir şey yapamıyorum. 2 farklı monitörde denedim. Eski kasam ile sorunsuz çalışmakta ikisi de
  6. P

Merhabalar, çok özür dileyerek bu konuyu açıyorum. Ntoskrnl.exe ile ilgili çok başlık var ancak sonrasında no screen(ekrana görüntü gelmemesi, türkçe karşılığı için türkçe bilgim yetmedi) olan bulamadım. Sistemim yeni, yaklaşık 2 haftalık DA sistem AMD Ryzen 5 3600/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC...
Top Bottom