Merhabalar, çok özür dileyerek bu konuyu açıyorum. Ntoskrnl.exe ile ilgili çok başlık var ancak sonrasında no screen(ekrana görüntü gelmemesi, türkçe karşılığı için türkçe bilgim yetmedi) olan bulamadım. Sistemim yeni, yaklaşık 2 haftalık DA sistem AMD Ryzen 5 3600/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD bileşenlerine sahip Windows 10 enterprise sistemi kullanıyorum. Windows orjinal ve güncel, lakin driverları aldığım yer güncel yüklemiştir diye dokunmamıştım. Onların güncel olduğundan emin değilim.
Bilgisayarım normal bir şekilde kullanırken oyun esnasında ilk kez mavi ekran verdi ve restart attı. Bir müddet daha normal kullanım sonrasında yine aynı biçimde mavi ekran verdi ancak bu sefer bilgisayar açılmadı. Açıldığı zaman ise malesef hata raporu alacak kadar uzun açık kalmadı ve yine mavi ekran verdi. O sebeple sadece telefondan çektiğim görüntüler var mazur görün. Bu görüntüleri çektikten sonra dediğim gibi bir daha görüntü gelmedi(anakart markası görünen ekran bile). Şu ana kadar yaptıklarımı sıralıyım:
1. ekran kartını çıkarıp monitörü anakarta bağlamak
2. Bios pilini çıkarıp bekleyip geri takmak
3. RAM'leri çıkarıp takmak
BİOS'u flash bellek ile güncellemeyi de denedim ama dediğim gibi anakart ekranı bile gelmediği için BİOS'a da giremedim.
https://hizliresim.com/P4drgo bu da aldığım mavi ekran hatası
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler!
Bilgisayarım normal bir şekilde kullanırken oyun esnasında ilk kez mavi ekran verdi ve restart attı. Bir müddet daha normal kullanım sonrasında yine aynı biçimde mavi ekran verdi ancak bu sefer bilgisayar açılmadı. Açıldığı zaman ise malesef hata raporu alacak kadar uzun açık kalmadı ve yine mavi ekran verdi. O sebeple sadece telefondan çektiğim görüntüler var mazur görün. Bu görüntüleri çektikten sonra dediğim gibi bir daha görüntü gelmedi(anakart markası görünen ekran bile). Şu ana kadar yaptıklarımı sıralıyım:
1. ekran kartını çıkarıp monitörü anakarta bağlamak
2. Bios pilini çıkarıp bekleyip geri takmak
3. RAM'leri çıkarıp takmak
BİOS'u flash bellek ile güncellemeyi de denedim ama dediğim gibi anakart ekranı bile gelmediği için BİOS'a da giremedim.
https://hizliresim.com/P4drgo bu da aldığım mavi ekran hatası
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler!