Arama sonuçları: *

1. aspectus

friends izlemeye değermi

friends izlemeyi düşünüyorum izleyen bazı arkadaşlarım çok kötü diyor himym izledim friends izlemelimiyim izlemeye değermi
  2. aspectus

matematikte sorumluluk sınavı varmı

9. sınıftayım sadece matematikte zayıfım var bu sene kalcam gibi gözüküyor sorumluluk girecekmiyim ortalamam 70 üstü
  3. aspectus

i3 8100 İçin Ekran Kartı Önerisi

1660 ti 6 gb nası
  4. aspectus

i3 8100 İçin Ekran Kartı Önerisi

bütçe sorun değil ekran kartı tuf h310 plus gaming işlemci Intel(R) Core(TM) i3-8100 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 4 Çekirdek, ram 8 gb
  5. aspectus

ekran kartı önerisi alabilir miyim

büyük ihtimal 400 yada 500
  6. aspectus

ekran kartı önerisi alabilir miyim

bütçe sorun değil ekran kartı tuf h310 plus gaming işlemci Intel(R) Core(TM) i3-8100 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 4 Çekirdek, ram 8 gb
  7. aspectus

hergün sabaha karşı aynı saatte uyannıyorum

nası duzelcek peki
  8. aspectus

hergün sabaha karşı aynı saatte uyannıyorum

saat 12.30 de yatsamda aynı 10 da yatsamda aynı ve uyandıktan sonra uykum gelmiyor hep 5.30-6 gibi uyanıyorum sebebi ne olabilir sizce
  9. aspectus

turkcellin saçmalığı

biz paketimizi evde olduğumuz için düşürmek istedik zaten verdikleri 6 gb internet her ay 80 90 lira alıyolar babaannemde 40 50 liralık bi tarife var ona geçmek istedik ama ordaki kadın dediki o tarife size uygun değil sizi o tarifeye geçiremeyiz bu nası bi saçmalık nası bize uygun değil her ay...
  10. aspectus

bu diziler izlenirmi ?

aklımda lost,dexter,fringe,game of thrones dizileri var spoiler yememek için internetten pek bakmadım şuanda vikingsi bitirdim sayılır hangisi izlemeye değer
  11. aspectus

netflix tam ekran olmuyor

alt enter yaptım fakat olmuyor görev çubuğunu gizleyemiyorum
  12. aspectus

the walking deade 23 tl verilirmi

verilirmi bi ara 9 lira 75 kuruş olmuştu dahada inermi yoksa alınır mı?
  13. aspectus

prison archtitect bina yapamayorum

birde kantine nası mahkum atayacağım kantin yaptım mahkumlar girmiyor
  14. aspectus

prison archtitect bina yapamayorum

binanın temeli atılıyor giriş gerekli diyor işciler sadece bekliyor
  15. aspectus

bu oyundan spoiler yedim sizce zevk alırmıyım

teh walking dead oyununu almayı düşünüyodum fakat oyundan çok can alıcı kritik bir spoiler yedim sizce zevk verirmi
  16. aspectus

kitap okumaya yeni başlayan birisi içim kitap önerisi

14 yaşındayım şuan kızıl veba kitabını bitir olağanüstü bir gece ve hayvanlar çiftliği kitabım var okumaya yeni başladım ne önerirsiniz
Top Bottom