Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Bu telefon alınır mı?

Huawei p40 lite
  2. B

Şu an maksimum 2700 TL verebilirim telefona dolar yüzünden yaza bırakmak istemiyorum o zaman daha da fazla olur diye düşünüyorum. 500 e yakın ilana baktım alınabilecek en iyi telefon bu
  3. B

İyi günler 2. el ve sıfır ürünlerin satıldığı 's' harfiyle başlayan meşhur sitede bir telefon gördüm. Ürünün 21 ay garantisi var hoşuma gitti. Piyasasından 200 lira falan ucuza satılıyor. Fakat batarya kapağı değişmiş ya da yere düşmüş gibi fotoğrafını ekleyeceğim sizce sorun çıkar mı? Alınır...
  4. B

Yardım 2500 TL'ye telefon önerisi

İyi günler beni uzun süre idare edecek telefon almam lazım. Kamerası, RAM'i falan çok önemli değil. Oyun oynamayacağım. Bataryası iyi olsun istiyorum. Instagram ve YouTube'a girerim. Benim aklımda birkaç telefon var ama kararsızım. Bazı almak istediğim telefonlar: -Huawei P40 Lite. -Samsung...
  5. B

Öneri 2500 TL'ye telefon almam lazım

İyi günler beni uzun süre idare edecek telefon almam lazım. Kamerası, RAM'i falan çok önemli değil. Oyun oynamayacağım. Bataryası iyi olsun istiyorum. Instagram ve YouTube'a girerim. Benim aklımda birkaç telefon var ama kararsızım. Bazı almak istediğim telefonlar: -Huawei P40 Lite. -Samsung...
  6. B

Öneri SSD mi? Hard disk mi?

Ürünün garantisi eski ürün üzerinden devam etmektedir. Örneğin iade/değişim onayı verilen ürünün 3 aylık bir garantisi kaldı ise mevcut alacağınız ürününde 3 aylık garantisi olacaktır.
  7. B

Patriot Burst 240 gb sata 3 ssd alınır mı?

Üründen memnun musun ? Benimki 8 ay sonra bozuldu
  8. B

Öneri SSD mi? Hard disk mi?

İyi günler 8 ay önce bir sistem topladım. SSD olarak Patriot Burst 240 GB aldım. Ürün işimi görüyordu.(110 GB boş alan vardı. ) Fakat satafirm S11 hatası verdi. Garantiye yolladım. İade/değişim onayı verdiler. Mağaza 'stoklarımızdaki ürünler sıfır ama kutusuz' dedi. (Bana kutusuz sıfır olduğunu...
  9. B

9 Yıllık 400W Vento Psu APU Sistemde Kullanılır Mı?

ben 500watt high power aldım iyi midir? amd ryzen 3 4300ge gigabyte b450m s2h 8gb ram 3200mhz kingston patriot burst 240gb ssd
  10. B

300tl Psu önerir misiniz

high power aldım ben 500w teknobiyotikten
  11. B

Bu fiyata daha iyisi var mıdır?

amd ryzen 3 4300ge ve gigabyte b450m s2h aldım ama uymuyormuş sanırım bios güncelletsem açılır mı? ve açılmazsa bios güncellettiğim için iade ederken sorun çıkar mı?
  12. B

Yardım anakart ve işlemci birbirine uymuyor ne yapmalıyım?

bu kesin bir çözüm müdür? bazıları çalışmaz diyor bazıları güncelle diyor diyelimki güncellettim ve çalışmadı iade alırlar mı?
  13. B

AMD RYZEN 3 4300GE B450 ANAKARTTA ÇALIŞIRMI ?

Yaptın mı? Çalıştı mı?
  14. B

A320 Anakart ike Ryzen 3 4300GE Uyumlu mu ?

Uyumlu değilse iade edip başka alırım bios güncellemesi yaparsam çalışır mı?
  15. B

AMD RYZEN 3 4300GE B450 ANAKARTTA ÇALIŞIRMI ?

Hocam çalıştı mı?
  16. B

A320 Anakart ike Ryzen 3 4300GE Uyumlu mu ?

bende gigabyte b450m s2h var am4 yazıyor ama sitesinde desteklemez diyor ryzen 3 4350 ge destekliyor ryzen 3 4300 ge desteklemiyor 1624034353 hocam gigabyte b450m s2h aldım ve amd ryzen 3 4300 ge çalışır mı ? iade edeyim mi? 1624034395 hocam ben b450m s2h aldım iade mi edeyim? 1624034516...
  17. B

nasıl güncelleyebilirim
  18. B

arkadaşlar ryzen 3 4300ge işlemci ve gigabyte b450m s2h anakart aldım bunlar sanırım birbirine uymuyormuş ne yapmam gerek alalı 2 gün oldu iade edebilirim
  19. B

Öneri kasa ve psu önerir misiniz?

hocam şu an bütçe sorunu yaşıyorum high poweri herkes öneriyor 750 tl ye kasa ve psu almam lazım sadece kasa 410 psuya 340 kalıyor en fazla high power çok mu kötü
  20. B

Öneri kasa ve psu önerir misiniz?

peki son bir soru sorayım seni daha fazla meşgul etmeyeyim hangi kasa iyidir anakartım gigabyte b450m s2h https://www.hepsiburada.com/gametech-colder-mesh-panel-4x120-mm-fanli-oyuncu-bilgisayar-kasasi-psu-yok-pm-HB00000QC1GU...
Top Bottom