Arama sonuçları: *

1. Ö

Ssport üyeliğimi nasıl iptal edebilirim

avrupa maçları için 1 aylık almıştım 2 aydır otomatik ödüyomuş yeni farkettim 1695746335 beyler yine otomatik ödedi bu kadar zor olamaz heralde çözümü yardım etcek yokmu
  2. Ö

biliyorum onu o dediğin şeyi iosta bulamadım
  3. Ö

Arkadaşlar ssport üyeliğimi iptal etmek istiyorum yolunu bulamadım iosa yeni geçtiğim için app storedan nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  4. Ö

İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ?

Onu çok kez yaptım ama olmadı arayüze girmekte bi sorunum yok 1695382882 Şimdide bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor uyarısı yiyorum şifremi girdikten sonra
  5. Ö

İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ?

Dün internetin borcunu ödedikten sonra modemi resetledim ve bidaha internete bağlanamadım iosta bağlandıktan sonra internete ulaşamıyorsunuz diye sayfaya atıyor türk telekom.İnternet sağlayıcım türknet modemim türk telekom androidte de bağlandıktan sonra yetkilendirme gerekiyor diyor yardımcı...
  6. Ö

Hangi̇ İphone U Almaliyimmm

mantıklı o zaman değişeni olmayan bişey bulursam öyle yaparım
  7. Ö

apple servisinde ne kadar değişim ücreti peki
  8. Ö

yurt dışı işine pek bulaşmak istemiyorum ya yoksa 12 yi yd olarak ucuza alıp kalan parayı başka degerlendiririm 1679234705 ikinci elde ne kadar pilinin en az 95 falan olması lazım ama onlarda sıfırla aynı fiyat oluyor
  9. Ö

durumumuz çok kötü değil sadece bizimkiler telefona çok para vermezler başka ihtıyacımda yok tek eksiğim telefon zaten dukkanda amcamlar falanda oldugu için rahatım şuan note 9s var aşırı donmaya başladı onu satıp onun parasını yatırım olarak kullanıcam
  10. Ö

Herkese iyi günler lise öğrencisiyim yazın çalışıp telefon almak istiyorum yaklaşık 21 22,5 butcem olucak iphone 12 64gb 12 mini 128gb arasında kaldım sıfır olarak aradaki fiyat farkına degermı butcemı arttırmaya yoksa bu ikisi hariç yenilenmiş 2.el üst modelleremi bakmalıyım cevap verirseniz...
  11. Ö

LAPTOPUN EKRANİ GİTTİ DÜZELMİYOR

Kapanma tuşuna basmış hayla böyleymiş valorant oynarken olmuş onuda duzeltiyim oyun oynarken yani
  12. Ö

LAPTOPUN EKRANİ GİTTİ DÜZELMİYOR

Normal kullanirken ekran böyle olmuş arkadaşın yardım eder misiniz oyun oynamiyomuş
  13. Ö

İkinci el 1660 süper furmark sonuçları

Reis o fiyata bulduklarimin hepsi ya garantisi bitmiş yada 1 2 senelik kartlar ya temiz yokki
  14. Ö

Buldum zatende ona psu işlemci falanda degismem gerekiyor ondan bunu almak zorundayım
  15. Ö

Arkadaşlar 3500 TL'ye garantili 4 5 aylık 1660super buldum furmark sonuçları böyle sizce alınır mı
  16. Ö

SİL SÜPÜR HAKKİNDAAA!!

Arkadaşlar 3 gün önce 5 gb gece int çıkardım 1 haftalik hala zamani var iki üç gün daha ama yeni dil süpür hakkım gelmiş onu yapinca gidicekmi eski hediye süresi dolana kadar kalicakmi
  17. Ö

8K sistem tavsiyesi?

Boş yapmasana
  18. Ö

8K sistem tavsiyesi?

Daha ucuza olur bence 1660 li kendim toplasam
  19. Ö

8K sistem tavsiyesi?

Oynicagim oyunlar cs gta 5 valo Minecraft fifa bunlardan yüksek oyun oynamam büyük ihtimal hepsini akıcı oynatsin yeter benim için buna göre bi sistem toplayabilirmisiniz veya hazır sistem tavsiye edermisiniz bu bütçeye olmaz derseniz 9 10 k civarlarina çıkarım
  20. Ö

Bu traş makinasıyla bacak alınır mı?

Yok knk krem var ztn üşendigim için soriyim dedim makinayı
Top Bottom