Neler Yeni

Bu traş makinasıyla bacak alınır mı?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben makineyle alınca rahatsız oluyorum. Kıyafetime takılıyor gibi hissediyorum.
Bazı bölgelerde can yakabiliyor ancak hem geç çıktığından hemde çıkarken rahatsız etmediğinden epilasyon aleti öneririm.

Bu ürünü kendim kullanıyorum başka sitelerden aynı ürünü daha ucuza bulabilirsin.

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı bölgelerde can yakabiliyor ancak hem geç çıktığından hemde çıkarken rahatsız etmediğinden epilasyon aleti öneririm.

Bu ürünü kendim kullanıyorum başka sitelerden aynı ürünü daha ucuza bulabilirsin.
Yok knk krem var ztn üşendigim için soriyim dedim makinayı

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,188
İsim
Turuncu Keskin

Kıl azaltma yapıyor mu? Birde gözünüzden yaş getirtir bu :D

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kıl azaltma yapıyor mu? Birde gözünüzden yaş getirtir bu :D
Sırt ve koltuk altımda kendini hissettiriyor da geri kalan yerleri pek hissetmiyorum. Kılları aldıktan sonra limon yağı, karınca yumurtası yağı, hamam otu yağı gibi yağlardan bir kaç gün sürüyorum.
Özellikle sırt ve koltuk altı kıllarımın kökü bayağı kalınken inceldi. Diğer kıllarım gri renkli desem yeri. Ama azalmanın sebebi bu yağlar mı makine mi emin değilim. Makine çekerken kıl köklerini tahrip ediyor olabilir.

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
3113176270.jpg

bundan kullanıyordum acayip iyi alet bu eski modeli ama kılları dibinden alaibliyosun ve sonrasında da rahatsız etmiyor ağda yapmışsın gibi alıyor
bu yeni modeli
11036892790834.jpg

Top Bottom