Arama sonuçları: *

1. Triple

VPBİLİSİM Güvenilir mi?

Laptop alacağım 70-80k arası bunu düşünüyorum satıcı güvenilir mi başka önerilere de açığım...
  2. Triple

🔥İndirim Rode X XDM-100 Dinamik USB Mikrofon 8700TL

Elgato wave 3 mü bu mu
  3. Triple

BİLGİSAYARIN STATİK ENERJİ NEDENİYLE AÇILMAMA SORUNUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM.

Bu genellikle kasadaki bi usb portundan kaynaklanıyor olabiliyor tek tek test edin kullanmamayı bunu yapanı bulun ve asla kullanmayın özellikle kasanın kendi üzerindeki portlarda oluyor
  4. Triple

Yardım Bilgisayar İcin Kaç Mbps Yeterli

6 mbps aylık 1250 kotalı 500 GB altyapı yok superbox 300+ diye aldık şebeke cekmiyo mu ne sımlı olduğundan mı bilmiyorum 10 u hiç geçmedi
  5. Triple

OYUN OYNARKEN ELEKTRIK GITTI KASA AÇILMIYOR

Rica ederim.
  6. Triple

OYUN OYNARKEN ELEKTRIK GITTI KASA AÇILMIYOR

Statik elektrikten muhtemelen açma tuşuna basılı tutun fişe takılı değilken 30 saniye sonra fişe takıp açmayı deneyin
  7. Triple

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Ücretsiz sipariş için öde diyor kredi iadesi gelmedi bana ne yapmalıyım?
  8. Triple

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

600 TL vergi çıkıyor ne yapmalıyım
  9. Triple

Çözüldü✓ Acil Yardım CPU kullanarak 2. Ekranımı kullanamıyorum? Bilgili abiler yardım .d

Mavi ekran minidump dosyasını foruma atarsanız belki çözebilirsiniz 3060 ın sorununu
  10. Triple

Yardım Güncel kurda alınabilecek 2500TL civarı kulaklık önerisi

Rogun mikrofonu hiç hoş değil sanki ağzınıza bardak koymuşsunuz gibi ses geliyor boğuk geliyor
  11. Triple

Nakil Nasıl İşler Lise

Lgs puanıyla girilen liselerde lgs puanına, obp ile gidilen liselerde ortaokul obp ne bakıyorlar. Yüksek puanlı bir yere kontenjan varsa misal 5 kişi alıcaklarsa başvuranlardan ilk 5 i alıyorlar, ilk 5 te isen puanın düşük olsa da sorun olmuyor.
  12. Triple

Bluestacks 5 8gb ram atayamıyorum

Hepsini bluestacks e atarsanız Windows a kalmaz PC çöker zaten bunu yapmanız mümkün değil
  13. Triple

40k civarına laptop önerebilir misiniz ?

ikisi arasında ne gibi farklar var hocam
  14. Triple

40k civarına laptop önerebilir misiniz ?

bütçem 3 aşağı 5 yukarı 40k civarı valorant oynayacağım arada bi hikayeli oyunlarda oynayacağım (yurtta) bu laptop nasıldır başka öneriniz var mı ...
  15. Triple

YKS için geç mi kaldım?

Tam olarak aynı durumdayız, ben de mezuna kaldım ve 370 bin sıralamadan hedefimiz de aynı. Konuyla ilgili mesajları ben de takip edeceğim.
  16. Triple

El bilek röntgenimi yorumlar mısınız ?

Boyum daha fazla uzar mı, 18 yaşındayım kemik yaşım kaç gösteriyor?
  17. Triple

5600 undervolt nasıl yapılır?

Bios daha iyi
  18. Triple

B450M H anakart birden fazla ekran kartı destekler mi mining için

Mining yapmak istiyorum, zaten güneş paneli sektöründe çalışıyorum. Anlayacağınız elektrik ücretsiz, bu yüzden pasif gelir elde etmek istiyorum. Şu an elimde görselde gördüğünüz sistem bulunuyor. Nasıl bir yükseltme yapabilirim? Bu anakart ile birden fazla ekran kartıyla mining yapabilir miyim...
  19. Triple

EPİCDE DEAD SPACE çakması oyun bedava oldu

Dead spaceden daha iyi
  20. Triple

Acil alacağım sistem 11 bin eder mi 2 gün içinde alacağım

Etmez o kadar kazık fiyat
Geri