Adem Türk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 659
2025 yılında minimum 75-100 olmalıSağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat internet hızım yerlerde, Bilgisayar için kaç mbps internet hızı yeterlidir?
2025 yılında minimum 75-100 olmalıSağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat internet hızım yerlerde, Bilgisayar için kaç mbps internet hızı yeterlidir?
İlk 6ay 250tl şeklinde 1000mbit aldım türknettenBenimkide 7 nasıl ama hocam 530TL ödeyip 7mbps alıyorum
Bizim paket neden bu kadar pahalı anlamış değilimİlk 6ay 250tl şeklinde 1000mbit aldım türknetten
Sonraki aylar 499
Sizi birazBizim paket neden bu kadar pahalı anlamış değilim
Bireysel altyapı talep etsem imkan varmıSizi birazçok çok az kazıklıyolar gibi :|
Şaka bi yana internet fiyatları genelde çok az farka sahip altyapınız yoktur muhtemelen
20 den 1000mbps ye çıktım ben ne oluyorum .d7mbps'den 50 ye çıksam çağ atlamış gibi olurum herhalde
Eğer sürekli oyun indirme gibi bir durumun vs. yoksa, 100 mbps işini görecektirSağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat internet hızım yerlerde, Bilgisayar için kaç mbps internet hızı yeterlidir?
Size kelimeler kifayetsiz kalıyo20 den 1000mbps ye çıktım ben ne oluyorum .d
Maşallah hocam sen 21.y.y. ben 18.y.y yarı dönemibu arada eğer altyapın destekliyorsa 1000mbps türknet geçebilirsin fark çok var benim ssd bozuk indirme yaparken donuyor arada o sorunu halledersem (yeni ssd alarak) valorant 5 - 10dk da yükleniyor 10dk sürmüyor hatta ama şuan 30dk da falan indiriyorum + türknet steam ile işbirliği vardı galiba veya başka bir şey hatırlamıyorum onun sayesinde tarayıcı üzerinden düşük hızlarda indirme yaparken steamde internet 80mb saniyede indirme yapabiliyor ve en iyi yanlarından biri 1000mbps download alırken 100mbps upload yerine ikiside 1000mpbs veriyor buda güzel bir artısı
bizim ev yokuşun yanında altta ayrı kapı üstte ayrı kapı var tapu adresi resmi şeyler faturalar aşağısı ama kargo vs gelen adres en çok kullanılan adres üst taraf ben üstte bakmıştım 82mpbs alıyorum gerek yok diyodum aşağıya bir bakayım dedim 1000 alıyorum yapıştırdım hemen önce dsmart kullanıyodumSize kelimeler kifayetsiz kalıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maşallah hocam sen 21.y.y. ben 18.y.y yarı dönemi
Hocam bölgemde altyapı yok altyapı getirtmekte iklaniz gibi birseu napıcam bilemedim