Arama sonuçları: *

1. H

Düşük bütçe ile masaüstü bilgisayar

5.000 TL'ye kadar bütçem var öğrenciyim LoL,CSGO,PUBG vs. oyunları oynatacak masaüstü bilgisayar arıyorum monitörüm falan var sadece kasa istiyorum toplama-hazır farketmez. Bildiğiniz bütçeme uygun bilgisayarlar varsa linkini verirmisiniz ?
  2. H

CSGO güncelleme hatası

csgo açtığımda görseldeki fatal error veriyor tam anlayamadım ama steam güncel değil diyor galiba steam güncellemelerini denetliyorum steam güncel gösteriyor nasıl çözebilirim ?
  3. H

Yardım Laptop'u Nasıl Soğutabilirim?

Laptop zaten fanı söküp diş fırçasıyla temizliyorum 1624468042 param yok :)
  4. H

bilgisayarı 2 hafta önce temizledim her ay temizliyorum zaten macunuda 1.5 ay önce falan değiştim ama kalitesiz bir macundu. laptop soğutucuları en mantıklısı gibi
  5. H

çok mantıklı reis sağol nasıl aklıma gelmedi
  6. H

buzları hava delikleri olduğu yere koymuyorum buhar olacagını bildigim için zaten soğutucularda pek etkili olmaz gibime geliyor
  7. H

şu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?
  8. H

DOLAR DÜŞERMİ BU SAATTEN SONRA !

ne olacak bu piyasanın hali ?
  9. H

yardım silmek istediğim dosya yönetici izni var diyor ve sildirtmiyor

çalıştırı aç (win+R) oraya "control userpasswords2" yaz daha sonra administrator tıklayıp özellikler kısmına bas, sonra yukardaki grup üyeliğine gir alttaki diğer simgesini işaretleyip administratoru seç daha sonra bilgisayarı yeniden başlatacak sonra dosyayı silebilirsin sildikten sonra eski...
  10. H

yardım silmek istediğim dosya yönetici izni var diyor ve sildirtmiyor

dosyayı RAR dosyası yap sonra sil
  11. H

İndirimli gibi duruyor nasıl sizce pc

TAA'nın bu videosunu az önce izledim :) bence çok daha iyi f/p sistemler var ama kalite açısından bu bi tık daha iyi gibi
Top Bottom