Soğutucu alman LAZIMMMM SENNN buz koyarsan laptop rahmetli olur buhardanşu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?
buzları hava delikleri olduğu yere koymuyorum buhar olacagını bildigim için zaten soğutucularda pek etkili olmaz gibime geliyorSoğutucu alman LAZIMMMM SENNN buz koyarsan laptop rahmetli olur buhardan
buz kısa devre yaptırarak ömrünü kısaltır soğutucu güzel bişey alırsan 10 dereceye kadar soğuturbuzları hava delikleri olduğu yere koymuyorum buhar olacagını bildigim için zaten soğutucularda pek etkili olmaz gibime geliyor
çok mantıklı reis sağol nasıl aklıma gelmediüfleeeeeee
Bilgisayarın ne zaman temizledin uzun zaman olduysa bir temizlet ve termal macun yenilemesi yap ayrıca soğutucu alşu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?
bilgisayarı 2 hafta önce temizledim her ay temizliyorum zaten macunuda 1.5 ay önce falan değiştim ama kalitesiz bir macundu. laptop soğutucuları en mantıklısı gibiBilgisayarın ne zaman temizledin uzun zaman olduysa bir temizlet ve termal macun yenilemesi yap ayrıca soğutucu al
üfleeeeeee
soğutucu al?şu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?
Vakumlu ala ama.bilgisayarı 2 hafta önce temizledim her ay temizliyorum zaten macunuda 1.5 ay önce falan değiştim ama kalitesiz bir macundu. laptop soğutucuları en mantıklısı gibi
Laptop zaten fanı söküp diş fırçasıyla temizliyorumVakumlu ala ama.
param yoksoğutucu al?