Neler Yeni

Yardım Laptop'u Nasıl Soğutabilirim?

HesoyamTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer
Bütçe
100
şu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    236.7 KB · Hit: 38

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
şu anda laptopun üstünde buz olmasına ve sadece google açık olmasına rağmen 75 derece herahngi bi oyun açınca 99 derece oluyor üstüne altına buz koyuyorum 85-90 arası LoL , minecraft gibi oyunları oynatıyor ne yapabilirim bunun için ?
Soğutucu alman LAZIMMMM SENNN buz koyarsan laptop rahmetli olur buhardan

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Buz koymak nasıl bir mantıktır anlam veremiyorum.

O buz cihazın sıcaklığı ile birlikte erdiği zaman açığa çıkacak su cihaza temas ederse olacakları az çok tahmin edebiliyorsundur.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
buzları hava delikleri olduğu yere koymuyorum buhar olacagını bildigim için zaten soğutucularda pek etkili olmaz gibime geliyor
buz kısa devre yaptırarak ömrünü kısaltır soğutucu güzel bişey alırsan 10 dereceye kadar soğutur

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bilgisayarın ne zaman temizledin uzun zaman olduysa bir temizlet ve termal macun yenilemesi yap ayrıca soğutucu al

HesoyamTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarın ne zaman temizledin uzun zaman olduysa bir temizlet ve termal macun yenilemesi yap ayrıca soğutucu al
bilgisayarı 2 hafta önce temizledim her ay temizliyorum zaten macunuda 1.5 ay önce falan değiştim ama kalitesiz bir macundu. laptop soğutucuları en mantıklısı gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
soğutucu al?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
bilgisayarı 2 hafta önce temizledim her ay temizliyorum zaten macunuda 1.5 ay önce falan değiştim ama kalitesiz bir macundu. laptop soğutucuları en mantıklısı gibi
Vakumlu ala ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom