Arama sonuçları: *

1. M

FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

Hddyi kaldır ssd al onun dışında raminin ful dolu olmadığından emin ol 8gbı 16gb yap ha yok işlemciminin hepsini kullanıyor diyorsan yapcağın şey grafik düşürmek işlemcin o kadar hızlı işleyemediği için hızlandığında falan patlıyordur 1624664633 Ha yok hepsi okay ssd ağzına kadar dolu mu virüs...
  2. M

Arkadaşlar yeni fan aldım fakat istediğim rpmde kullanamıyorum

Arkadaşlar merhaba özellikle büyük bir problemim var viper fan aldım fakat 4 pinli yuvaya sokunca sistem kendisi hızını ayarluyor otomatik ve sys fan diye gözüküyor ve speed fanın gösterdiğine göre boşta 500 rpm yük altında da 800rpmye çıkardı acaba ben bunu manuel olarak ayarlayabilir miyim...
  3. M

LOL'e yeni başladım önerebileceğiniz şampiyon var mı

Dota da uzun bir oyun kariyerim var lolüde 3 4 ay kadar oynadım benim kanaatim dota da dahil böyle pyunlara zaman harcamamak ama bir toplulukta başarı istiyorsanız orası ayrı hayat geçiren oyunlar bunlar 1624490111 Bir bşaka önerim başarılı olmak istiyorsanız çok yayın izleyip ders alıp kendi...
  4. M

Yardım Cod Warzone Fps Sorunu

Ne demek bu arada hdd yazdığıma bakmayın yanlışlık olmuş bu oyun hdd de dar boğaz yapar sdd şart
  5. M

Mekanik klavye tutukluk yapıyor

Servise göndermeden önce güzel bir temizliğini yapın özellikle tutukluk yapan yerlerde monster pusat k3 var ben de gönderdim yenisini gönderdiler tutukluk diye yenisinde de yapmaya başladı sonra fark ettim ki switchlerin üstü açık yanları açık sonra temizleyinde saç kurutması bez vesayre...
  6. M

Açıkçası kendi yapacaklarımı söyliyeyim ne kadar yardımcı olur sana bilmiyorum ama ısı ile ilgili problemim varsa çözerim sanırım bir problem yok oyunu silerim yeniden kurarım ayarları çok düşüğe alınca da anlamadığım bir şekilde düşük fps alıyorum ben oyunlarda kurcalardım seviyelerini...
  7. M

Benim de tahminim o yönde işlemci dolmuyorsa ekran kartı da fena değil geriye ramler ve hdd kalıyor yakından bakmak gerekir
  8. M

Ayrıca şunu da belirtmek gerekir kullandığın ramin sadece kapasitesi önemli değil diğer ram ile uyumluluğu hızı ve gecikme değerleri önemlidir gidip ucuz bir şey aldıysan sadece kapasitesine bakıp oyun performansını daha da düşürür
  9. M

70fpslerde oynuyordum ben de drop giriyordu 30dka bir benim problemim işlemcideydi 100 de yüz doldurduğu için yetmiyordu oynarken bak bakalım ekran kartın mı 100de 100 işlemcin mi
  10. M

Ekran kartı için yüksek performanslı termal macun önerisi

Arkadaşlar asus ekran kartımın macununu değiştircem 100 lira civarı olursa iyi olur 2 3 sene açmadan kullanmak istiyorum çünkü, deneyimli kişiler yorum yaparlarsa sevinirim
  11. M

7000 TL'ye Oyunları 1080P Ultra'da Açacak Sistem Tavsiyesi

Şuan bir gtx 8 ve 9 serileri bile karaborsa olduğu için ekran kartları düşmeden hiç bir şey alamazsınız ne 10 a ne 15e
  12. M

Ekran kartımda anormal ısınma!

Laptopsa pek bir çözümü yok onun hocam 1624468075 Düzeltiriz hocam onu ondan olduğunu zannetmiyorum sanırım elektirik gitti geldi yakmışta olabilir
  13. M

Hocam tek fan takılıydı şimdi 2 yaptım derece artmaya devam ediyor
  14. M

Bu arada problem anakartta yazmışım fakat problem ekran kartında yazacaktım 1624467851 Termal macunu değiştirmeyi araştırdım değiştireceğim fakat 1 hafta önce böyle bir problem yoktu termal macun 1 haftada kurumaz bunan bir kaç gün önce elektirik gidip geldi bunla alakası olabilir mi bilmiyorum.
  15. M

Temizlediğim günden bu tertemiz zaten kasa ekran kartı.
  16. M

Arkadaşlar 4gb gtx 960 ekran kartı kullanıyorum son 2 gündür anormal ısınma var cs de lowda girmeme rağmen ki bundan 1 hafta önce lowda 59u geçmezdi boşta da 49da çalışırdı ve fanını açmazdı şimdi boştayken 53 derece ve fanını hepsini açmasada 600 rpmde çalıştırıyor ve baktım böyle bir problem...
Top Bottom