Yardım Cod Warzone Fps Sorunu

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,276
beyler allah aşkına bu oyunun optimizasyonu beni deli edecek cidden ulan 8gb ram yetmiyor diye gittim 16gb yükselttim hala 50 fps sürekli drop giriyor koşarken atlamalar oluyor bunu çözümü yok mu yoksa silicem oyunu başka düzgün br oyunu kalmadı

İ5 10200H
gtx1650Ti
16gb ram 2933mhz

beyler allah aşkına bu oyunun optimizasyonu beni deli edecek cidden ulan 8gb ram yetmiyor diye gittim 16gb yükselttim hala 50 fps sürekli drop giriyor koşarken atlamalar oluyor bunu çözümü yok mu yoksa silicem oyunu başka düzgün br oyunu kalmadı
bilgisayarını tahmin mi ediyoruz

gpu ve cpu kullanımına baktın mı

70fpslerde oynuyordum ben de drop giriyordu 30dka bir benim problemim işlemcideydi 100 de yüz doldurduğu için yetmiyordu oynarken bak bakalım ekran kartın mı 100de 100 işlemcin mi

gpu ve cpu kullanımına baktın mı
baktım ekran kartı 99 işlemci 70 civarı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

70fpslerde oynuyordum ben de drop giriyordu 30dka bir benim problemim işlemcideydi 100 de yüz doldurduğu için yetmiyordu oynarken bak bakalım ekran kartın mı 100de 100 işlemcin mi
ekran kartı

Ayalarlar nedir
tüm ayarları denedim hocam hepsini hem de

baktım ekran kartı 99 işlemci 70 civarı

ekran kartı
hocam %100 oluyorsa gpu ve darboğaz yoksa yüklü olduğu diskte bi sorun olabilir gibi geldi bana

Ayrıca şunu da belirtmek gerekir kullandığın ramin sadece kapasitesi önemli değil diğer ram ile uyumluluğu hızı ve gecikme değerleri önemlidir gidip ucuz bir şey aldıysan sadece kapasitesine bakıp oyun performansını daha da düşürür

hocam %100 oluyorsa gpu ve darboğaz yoksa yüklü olduğu diskte bi sorun olabilir gibi geldi bana
intel 660p 512gb ssd kullanıyorum herhangi bi sorunu da yok oyuna girmeden önce performance booster yapıyorum hatta

Ayrıca şunu da belirtmek gerekir kullandığın ramin sadece kapasitesi önemli değil diğer ram ile uyumluluğu hızı ve gecikme değerleri önemlidir gidip ucuz bir şey aldıysan sadece kapasitesine bakıp oyun performansını daha da düşürür
ramin markasından tut cl değerine kadar her şey aynı ayrıca ram markası crucial

Benim de tahminim o yönde işlemci dolmuyorsa ekran kartı da fena değil geriye ramler ve hdd kalıyor yakından bakmak gerekir
hdd kullanmıyorum sadece 512gb ssd kullanıyorum ramlerde de sıkıntı yok baktım hepsine

hdd kullanmıyorum sadece 512gb ssd kullanıyorum ramlerde de sıkıntı yok baktım hepsine
70 fps veriyor testlere baktığım zaman benim aynı ayarlarda 40 55

Açıkçası kendi yapacaklarımı söyliyeyim ne kadar yardımcı olur sana bilmiyorum ama ısı ile ilgili problemim varsa çözerim sanırım bir problem yok oyunu silerim yeniden kurarım ayarları çok düşüğe alınca da anlamadığım bir şekilde düşük fps alıyorum ben oyunlarda kurcalardım seviyelerini grafiklerin, oda olmassa format atardım aklıma başka bir çözüm gelmedi hocam yine kendi bilgisayarın doktoru olmak gerek iyi forumlar...

Geri