Arama sonuçları: *

1. Musty.

Yardım Monitörde çizgiler çıktı

Yok reisim kendi kendine oldu ya
  2. Musty.

Yardım Monitörde çizgiler çıktı

Viewsonic vx2779 monitörde durduk yerde ekranda çizgiler çıktı neden kaynaklandığını bilen varsa yardım ederse memnun olurum
  3. Musty.

Windows 11 cihazınız çevrimdışı hatası

Selamlar az önce bilgisayarı açmak istedim fakat önüme 2 hesap cıkıyor ve şifreyi girdiğim zaman cihazini cevrimdisi lutfen bu cihazda kullanilan son parolayla oturum açın diyor hiç bir şekilde giriş yapamıyorum internet varken de yokken de denedim çözemedim lutfen yardim edin
  4. Musty.

Steam Açılmıyor ve Fatal Error Hatası

en son çare format gözüküyor :(
  5. Musty.

siteden hesabıma giriş yapabiliyorum ama uygulamaya giremiyorum 1741528129 bi kaç tane cmd üzerinden çözüm vardı denedim maalesef olmadı
  6. Musty.

Selamlar 2 haftadır steame giremiyorum fatal error veriyor, internetten baktım ama bir çok şey denememe rağmen çözemedim steam desteğe yazdım onlarda çözemedi en son çare pc formatlıycam ama belki formatlamadan çözebiliriz diye size sormak istedim. aldığım hata bu
  7. Musty.

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

Teşekkürler sülaleyle yiyeceğiz
  8. Musty.

Corsair HS80 arkadaki sesleri alıyor"

Selamlar geçen gün corsair hs80 usb modelini aldım ve gayet memnunum fakat arkadaşlarla ts üzerinden konuşurken mikrofonun arkadaki sesleri çok verdiğini söylediler buna çözüm ne var bilen var mı acaba?
  9. Musty.

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

hs80 kablolusu itopyada şuan 3500 tl sizce kara cumada falan daha fazla düşer mi yoksa alınmalı mı?
  10. Musty.

Öneri Max 3000 tl kulaklık önerisi

İndirime girerse düşünürüm hocam
  11. Musty.

3k oldugunu fark etmemisim bir kac yerde 2k yaziyordu. Neden memnun değilsiniz? Ayni kulaklik kuzenimde de var ve gayet memnun bende bir kac kez denedim güzeldi aslinda
  12. Musty.

Şuanlık blackshark v2x rn alınabilir gibi gözüküyor ama eğer 3000 tl lik bir kulaklik indirime girerse diye bekleyeceğim biraz
  13. Musty.

Hocam mikrofonunun çok kötü olduğunu ve wirelles bağlantısında da zamanla sorun olduğu yazilmış pek içime sinmedi
  14. Musty.

Pek önerilmiyor ama 1730541927 İşte sorum o v2x den iyisi var mıdır?
  15. Musty.

Selamlar kulaklık almayı düşünüyorum ve bayadir araştırıyorum bütçem 2500 civari ama şuan 3000 tl olup da indirime falan girebilicek bir kulaklık varsa onu da alabilirim. Wirelles olup olması farketmez ama wirelles olsun diye de performanstan kısmak istemiyorum Şuan gördüğüm kadarıyla bu bütçede...
  16. Musty.

Direksiyon sınavına başka arabayla girilebilir mi?

Valla dediklerinizde sonuna kadar haklısınız hocam teşekkür ederim
  17. Musty.

Yani hocam bir yerde haklısınız ama arabayı gerçekten güzel kullanan biri debriyaj bariz bir şekilde çok farklı diye kaldı. Alıştığı arabada sınava girmesi gerekmez mi yani kafam karıştı
  18. Musty.

Selamlar bugün bir tanıdığım direksiyon sınavına girdi fakat şöyle bir sıkıntı var, ders aldığı hocası yok başka hocayla sınava girdi ve ders aldığ arabayla değil aynı kursun başka bir arabasıyla sınava girdi ve bu normaldir ki her arabanın debriyaj kavramasi farklı olduğu için bu yeni arabanın...
  19. Musty.

Asansör İşi Yapılır mı?

yani alışınca yine daha rahatlarsın ama asansör montajı biraz yorucu bir iş
  20. Musty.

Asansör İşi Yapılır mı?

doğrudur fakat bir tek belgeyle yetmiyor maalesef etrafta gördüğüm çoğu asansör çalışanı pek güvenliğe dikkat etmeden çalışıyor ama bu sana bağlı sen dikkat eder güvenliğini alırsan pek bi sıkıntı kalmaz
Geri