Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
18 yaşındayım Asansör işi buldum asansör montaj dendi bana haftasonu tatil sizce yapılır mı? 8.30-18 mesai çok ağır bir iş mi
Agır iş baya agır önermıyorum hevesli ve yatkın degilsen yapma heves ister ha bi de tekniker belgen ve muh belgen olursa inşaatlar da paraya para demesin18 yaşındayım Asansör işi buldum asansör montaj dendi bana haftasonu tatil sizce yapılır mı? 8.30-18 mesai çok ağır bir iş mi
ağır bir işten ziyade uzmanlık gerektiren hassas bir iş, bilmiyorsan bence yapma bi kaza olsa vebali sana kalır.18 yaşındayım Asansör işi buldum asansör montaj dendi bana haftasonu tatil sizce yapılır mı? 8.30-18 mesai çok ağır bir iş mi
işi öğrenme amaçlı giricem aslında uzmanlık değil deneyimim dahi yokağır bir işten ziyade uzmanlık gerektiren hassas bir iş, bilmiyorsan bence yapma bi kaza olsa vebali sana kalır.
para konusunu biliyorum ama işte ağır olduğu için biraz tırsıyorum 16 saat garsonluk da yaptım ama ayakta durmak veya tepsi tabak taşımak ile karşılaştırılamaz heraldeAgır iş baya agır önermıyorum hevesli ve yatkın degilsen yapma heves ister ha bi de tekniker belgen ve muh belgen olursa inşaatlar da paraya para demesin
1 YIL yapıp bırakırsan bi anlamı olmaz o meslege devam etmek istıyorsan en az 3 yıl yapman lazım. zaten 1 yılda deneyimli oluyorsun 2 yılda uzman 3 yılda ustaişi öğrenme amaçlı giricem aslında uzmanlık değil deneyimim dahi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para konusunu biliyorum ama işte ağır olduğu için biraz tırsıyorum 16 saat garsonluk da yaptım ama ayakta durmak veya tepsi tabak taşımak ile karşılaştırılamaz heralde
iş güvenliği hakkında adama dedim bir gün gelip çalışayım hem sen beni görürsün hem de ben işi görürüm diye adam myk belgen olmadan asla çalıştıramam dediben liseden asansör mezunuyum, eğer kurumsal bir firma dışında çalışırsan hem çok kullanırlar ve arkadaşların da dediği gibi iş güvenliği önemli ve çoğu yerde bu yok dikkatli olman lazım ve evet montaj yorucu iş
doğrudur fakat bir tek belgeyle yetmiyor maalesef etrafta gördüğüm çoğu asansör çalışanı pek güvenliğe dikkat etmeden çalışıyor ama bu sana bağlı sen dikkat eder güvenliğini alırsan pek bi sıkıntı kalmaziş güvenliği hakkında adama dedim bir gün gelip çalışayım hem sen beni görürsün hem de ben işi görürüm diye adam myk belgen olmadan asla çalıştıramam dedi
peki işte çalışıp eve geldiğimde ölü gibi olur muyum emek vermeden para kazanılmıyor ama yani bi emek var bi de enayi gibi çalışmak vardoğrudur fakat bir tek belgeyle yetmiyor maalesef etrafta gördüğüm çoğu asansör çalışanı pek güvenliğe dikkat etmeden çalışıyor ama bu sana bağlı sen dikkat eder güvenliğini alırsan pek bi sıkıntı kalmaz
yani alışınca yine daha rahatlarsın ama asansör montajı biraz yorucu bir işpeki işte çalışıp eve geldiğimde ölü gibi olur muyum emek vermeden para kazanılmıyor ama yani bi emek var bi de enayi gibi çalışmak var