Arama sonuçları: *

• Users: Equa
  • Order by date
  1. E

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

S25 ile aldığım en iyi ekran sürelerinden biri bende bu şekilde Düşük seviyeli profilde çoğu wifi kullanımında otomatik parlaklık açık şekilde.
  2. E

Buds 3 Pro almaya değer mi ?

Şikayette çok gördüm fe yi bekleyip beklememe konusunda kararsızım
  3. E

Daha iyi modeller vardır illa da ben ekosistemden çıkmak istemiyorum
  4. E

Buds 3 FE almayı düşünüyordum fakat bir türlü satışa çıkmadı. Peşin fiyatına 6 taksitle Buds 3 Pro beyazı 6.750 TL'ye, gümüşü 7500'e alabiliyorum şu an fakat bu kadar vermeye gerek var mı? S25, Tab S9 ve Watch 6 ekosistemiyle kullanacağım.
  5. E

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Bazen çarpıyorum kritik yerlerde
  6. E

Windows tuşu kapalı tutmadı
  7. E

8. E

AM5 secure frame uygularken soketi tutan vida kırıldı

Am5lik bir problem değil ben fazla sıktım soket vidasını sanırım
  9. E

AM5 secure frame uygularken soketi tutan vida kırıldı

AM5 secure frame uygularken soketi tutan 4 vidadan 1i kırıldı sokette herhangi bir gevşeklik yok şuanlık fakat içinde kalan vidayı nasıl çıkarabilirim ve yeni vida nerden bulabilirim. 5450 mhz ocli şekilde 7500f sıcaklıklarıda böyle bir temas sorunu gözükmüyor gibi.
  10. E

AMD RYZEN 7600 SICAKLIK SORUNU ACİL

Peerles assassin 120 7500f ile cinebenchte 90 dereceyi görüyor bende
  11. E

7800x3d Thermalright Phantom Spirit 120 TL-K12

7500f ile peerless assassin 120 kullanıyorum oyunlarda 60-70 cinebenchte filan 110w çekerken 90 derece görüyor
  12. E

Yardım Yeni Ram Pc Açılmıyor

Voltaj ve alt zamanlamalar ne durumda ?
  13. E

X serisi anakartda alsan 4 slotda 6000mhz göremezsin ama
  14. E

1.4 -1.45 ile denemeler yapabilirsin ısılara bakarak ama çokta gerek yok 6000 cl30 yeterli 1743793941 Normal işlemciler içinde yeterli bence 1743794583 stok expo 6000 mhz cl30 ayarlarıyla resimdeki güncel ayarlarım arasında açıkcası çok aman aman bir fark göremedim. Bende eğlenmek için...
  15. E

6000mhzden sonra çok bir artısıda yok ama işlemci performansı için gecikme düşürmek daha iyi bence
  16. E

Benim anakartımda stokda 1.43 sınır var. En fazla vermen gereken değerde ısılara bağlı ama 1.45 üstü fazla olur bence
  17. E

İşlemci çekirdek silikonun kalitesi ile bellek kontrolcüsü kalitesi farklı olabilir. Ben 6200 cl28i 1.42v ile occt mem testen geçebiliyorum 1.4 oldu mu hata veriyor mesela
  18. E

İşlemcinin kalitesi ve anakartın ram yuvalarının optimizasyonuna bağlı çok zorda olsa çalışabilir 1743791012 Şuan 7500f ile 6200 cl28 kullanıyorum voltajların yetersiz kalıyodur belki de
  19. E

Yani sadece oyun oynayan biriysen ilerisi için düşünmene gerek yoktu eğer suan 32den fazla rame ihtiyacın varsa 24gb hynix m die çipli ram alabilirsin ama bir hynix a die çip kadar yüksek frekans ya da düşük geçikmede çalışamaz onlarda
  20. E

İntelde de aynı şekilde 4 slot ram takınca düşüş oluyor ama daha esnek. 4 slot neden doldurmak istedin peki 2 slot da 32gb yetersiz mi kaldı
Geri