jombo
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,907
x3d li işlemciler çok fazla etkilenmiyor ama evet çok doğru.6000mhzden sonra çok bir artısıda yok ama işlemci performansı için gecikme düşürmek daha iyi bence
x3d li işlemciler çok fazla etkilenmiyor ama evet çok doğru.6000mhzden sonra çok bir artısıda yok ama işlemci performansı için gecikme düşürmek daha iyi bence
1.4 -1.45 ile denemeler yapabilirsin ısılara bakarak ama çokta gerek yok 6000 cl30 yeterliacaba arada diyorum huntsman v3 pro klavyemin iade edip asus tuf b850m plus wifi falan mı alsam diye aklımdan çok geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim anakart 1.7 sanırım sınırı
Normal işlemciler içinde yeterli bencex3d li işlemciler çok fazla etkilenmiyor ama evet çok doğru.
Yine voltajla falanda çalışmadı 3600mhz devvam1.4 -1.45 ile denemeler yapabilirsin ısılara bakarak ama çokta gerek yok 6000 cl30 yeterli
Normal işlemciler içinde yeterli bence
stok expo 6000 mhz cl30 ayarlarıyla resimdeki güncel ayarlarım arasında açıkcası çok aman aman bir fark göremedim. Bende eğlenmek için kurcalamıştım mesela
yeni ana karta kadar idare etsin bakalım.hocam şuan 4x16 yı 4000mhz cl30 stabil çalıştırdım cl değerleriyle çok uğrşmadım açıkçası dah düşük yapılabilir ama uğraşmak lazım
ana kart güzel tabii ki de kasa keşke atx destekli olsaymıştuf b850 wifi var aklımda iyi midir? hocam kasa malum m-atx destekliyor en fazla
hocam birde az önce cinebench r23 yaptım multi core pbo +200mhz -30 curve optimize ile multide 16350 puan aldı düşük mü ?yeni ana karta kadar idare etsin bakalım.
kasayı alırken dedim ne işim olucak atx ile m-atx yeter diye idare edicez artıkana kart güzel tabii ki de kasa keşke atx destekli olsaymış2-3k fazla vererek x670e alabilirdin.
bana normal geldi puan düşük değilhocam birde az önce cinebench r23 yaptım multi core pbo +200mhz -30 curve optimize ile multide 16350 puan aldı düşük mü ?
kasayı alırken dedim ne işim olucak atx ile m-atx yeter diye idare edicez artık
valla minnacık bişi yanda duruyor zaten bende alan da yoktu zorundaydımAma çok tatlı duruyor kasa ya
X serisi anakartda alsan 4 slotda 6000mhz göremezsin amatuf b850 wifi var aklımda iyi midir? hocam kasa malum m-atx destekliyor en fazla