Neler Yeni

Yardım Yeni Ram Pc Açılmıyor

6000mhzden sonra çok bir artısıda yok ama işlemci performansı için gecikme düşürmek daha iyi bence
x3d li işlemciler çok fazla etkilenmiyor ama evet çok doğru.

acaba arada diyorum huntsman v3 pro klavyemin iade edip asus tuf b850m plus wifi falan mı alsam diye aklımdan çok geçiyor
Post automatically merged:

benim anakart 1.7 sanırım sınırı
1.4 -1.45 ile denemeler yapabilirsin ısılara bakarak ama çokta gerek yok 6000 cl30 yeterli

Normal işlemciler içinde yeterli bence

stok expo 6000 mhz cl30 ayarlarıyla resimdeki güncel ayarlarım arasında açıkcası çok aman aman bir fark göremedim. Bende eğlenmek için kurcalamıştım mesela

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-04 221910.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-04 221910.png
    65 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
1.4 -1.45 ile denemeler yapabilirsin ısılara bakarak ama çokta gerek yok 6000 cl30 yeterli

Normal işlemciler içinde yeterli bence

stok expo 6000 mhz cl30 ayarlarıyla resimdeki güncel ayarlarım arasında açıkcası çok aman aman bir fark göremedim. Bende eğlenmek için kurcalamıştım mesela
Yine voltajla falanda çalışmadı 3600mhz devvam

hocam şuan 4x16 yı 4000mhz cl30 stabil çalıştırdım cl değerleriyle çok uğrşmadım açıkçası dah düşük yapılabilir ama uğraşmak lazım

hocam şuan 4x16 yı 4000mhz cl30 stabil çalıştırdım cl değerleriyle çok uğrşmadım açıkçası dah düşük yapılabilir ama uğraşmak lazım
yeni ana karta kadar idare etsin bakalım.

tuf b850 wifi var aklımda iyi midir? hocam kasa malum m-atx destekliyor en fazla
ana kart güzel tabii ki de kasa keşke atx destekli olsaymış :D 2-3k fazla vererek x670e alabilirdin.

yeni ana karta kadar idare etsin bakalım.
hocam birde az önce cinebench r23 yaptım multi core pbo +200mhz -30 curve optimize ile multide 16350 puan aldı düşük mü ?

ana kart güzel tabii ki de kasa keşke atx destekli olsaymış :D 2-3k fazla vererek x670e alabilirdin.
kasayı alırken dedim ne işim olucak atx ile m-atx yeter diye idare edicez artık

hocam birde az önce cinebench r23 yaptım multi core pbo +200mhz -30 curve optimize ile multide 16350 puan aldı düşük mü ?

kasayı alırken dedim ne işim olucak atx ile m-atx yeter diye idare edicez artık
bana normal geldi puan düşük değil
bende matx kasa aldım sonumuz hayır olsun XD.

valla minnacık bişi yanda duruyor zaten bende alan da yoktu zorundaydım :D
Benim matx ama dana gibi valla corsair 2500x kafadan basık ama yana doğru çok geniş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,773
Üyeler
173,066
Son üye
LıNE
Geri