Sapphire Pulse 9070 Bu Fiyata

halil06

80+
Reaksiyon skoru
5
Dostlar 23k ya sıfır kapalı kutu vatan faturalı 9070 pulse alınır mı ben aslında xt almak istiyordum ikinci el bakıyordum onada yok uyguna 9070 cazip geldi fiyatı ve sıfır sizce ne yapmalıyım

Dostlar 23k ya sıfır kapalı kutu vatan faturalı 9070 pulse alınır mı ben aslında xt almak istiyordum ikinci el bakıyordum onada yok uyguna 9070 cazip geldi fiyatı ve sıfır sizce ne yapmalıyım
Alınır hocam 22 ye pazarlık dene.

Alınır tabikide pazarlık bile yapmaya gerek. 23 e o kartı satsam biri pazarlık istese büyük ihtimal o malı ona satmam.

Alınır tabikide pazarlık bile yapmaya gerek. 23 e o kartı satsam biri pazarlık istese büyük ihtimal o malı ona satmam.
22 ye alındı zaten bir günlük yemek parası cıksın adama

Kesinlikle kaçırmayın hocam ama tanımadığınız biriyse teslimata dikkat edin, çok dolandırıcılıklar oluyor bu sıralar.

Hocam 30k yada 1 yıllık pure 9070xt var sizce 7k farka değer mi ikisinin arasındaki fark
Ve birde 26k ya 6 ay garantili nitro 7900xt var buna değer mi

Hocam 30k yada 1 yıllık pure 9070xt var sizce 7k farka değer mi ikisinin arasındaki fark
27 28 civarına 9070xt pulse alabilirsen onlara bak bence, 9070 de yeterli iyi kart

9070 alıp geçin hocam, xt olması için 7k farka bence değmez, 7900xt biraz daha iyi de olsa neden ikinci el ve 3yıl önce çıkan eski nesil bir kart alasınız ki? Bu kartlar arasında uçurum kalite farkı yok Hocam, daha uygun fiyata açılmamış kutu almak varken riske girmeyin bence.

Geri