Alınır hocam 22 ye pazarlık dene.Dostlar 23k ya sıfır kapalı kutu vatan faturalı 9070 pulse alınır mı ben aslında xt almak istiyordum ikinci el bakıyordum onada yok uyguna 9070 cazip geldi fiyatı ve sıfır sizce ne yapmalıyım
22 ye alındı zaten bir günlük yemek parası cıksın adamaAlınır tabikide pazarlık bile yapmaya gerek. 23 e o kartı satsam biri pazarlık istese büyük ihtimal o malı ona satmam.
22 ye aldı zaten adam diğerleri gibi vicdansız değil sadece 1k alıyor üstüneAlınır hocam 22 ye pazarlık dene.
22 ye aldıysa çingene pazarlığına gerek yok hocam22 ye aldı zaten adam diğerleri gibi vicdansız değil sadece 1k alıyor üstüne
Kesinlikle kaçırmayın hocam ama tanımadığınız biriyse teslimata dikkat edin, çok dolandırıcılıklar oluyor bu sıralar.Dostlar 23k ya sıfır kapalı kutu vatan faturalı 9070 pulse alınır mı ben aslında xt almak istiyordum ikinci el bakıyordum onada yok uyguna 9070 cazip geldi fiyatı ve sıfır sizce ne yapmalıyım
Hocam 30k yada 1 yıllık pure 9070xt var sizce 7k farka değer mi ikisinin arasındaki farkAlınır tabikide pazarlık bile yapmaya gerek. 23 e o kartı satsam biri pazarlık istese büyük ihtimal o malı ona satmam.
27 28 civarına 9070xt pulse alabilirsen onlara bak bence, 9070 de yeterli iyi kartHocam 30k yada 1 yıllık pure 9070xt var sizce 7k farka değer mi ikisinin arasındaki fark
Ve birde 26k ya 6 ay garantili nitro 7900xt var buna değer mi
9070 alıp geçin hocam, xt olması için 7k farka bence değmez, 7900xt biraz daha iyi de olsa neden ikinci el ve 3yıl önce çıkan eski nesil bir kart alasınız ki? Bu kartlar arasında uçurum kalite farkı yok Hocam, daha uygun fiyata açılmamış kutu almak varken riske girmeyin bence.Hocam 30k yada 1 yıllık pure 9070xt var sizce 7k farka değer mi ikisinin arasındaki fark
Ve birde 26k ya 6 ay garantili nitro 7900xt var buna değer mi