Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 500-600 tl klavye önerisi

tam boy daha iyi olur
  2. E

membranda olur ama membran kaliteli olsa iyi olur
  3. E

arkadaşım bende bu bütçeye klavye istedi fiyat aralığı düşük olduğu için aklıma pek klavye gelmedi ne önerirsiniz
  4. E

Yardım razer blackshark v2 de ses ayrıştırma var mı ?

başlığı okuyunca kafanız karışmış olabilir demek istediğim şu ki eskiden kraken T.E. kullanıyordum ve onda discord gibi programlar için chat sesi seçeneğide geliyodu sağ altta ama bunda öyle bir seçenek olmadığı için bir türlü oyun ve chat arasındaki ses dengesini kuramıyorum çözümü varmıdır?
  5. E

Yardım razer blackshark v2 special edition razer ın aktivasyon kodu kutudan çıkmadı

ürün kodu normal şartlarda kutudan çıkardı parayla kazıyarak kodu girerdik vakat bunda kod çıkmadı ne yapmalıyım ACİL YARDIM
  6. E

Yardım steam e fotball 2023 klavye kontrolleri

beyler oyunda dudak uçuklatan pas -şut havadan arapas hızlı paslar gibi şeyler hangi tuş kombinasyonlarıyla yapılıyor
  7. E

Yardım grip tape sorunu (basilisk v2)

kullananlar bilir bu mausub sağ ve sol tarafı grip tape ile birlikte gelir. benim makro tuşlarının bulunduğu taraftaki grip tape soyuldu oraya takıla bilecek grip tape varmı basilisk v2 için yapılmış olan grip tayplerde orası için bir parça bulunmuyor
  8. E

Yardım razer kraken v3 VS razer blackshark v2

bir kulaklık almayı düşünüyorum sizce kraken v3 mü yoksa blackshark v2 mi almalıyım
  9. E

Yardım razer kraken tournament edition ses kartı diğer razer kulaklıklarla uyumlu mu?

kulaklığım bozulda (razer kraken T.E) düz bir razer kraken veya razer blackshark v2x alsam ses kartına taksam sıkıntı olurmu
  10. E

Razer blackshark v2 special edition farkları nedir

düz blackhark v2 ile blackshark v2 special edition arasındaki farklar nelerdir?
  11. E

razer kraken tournament edition ses kartı

razer kraken T.E. modalindeki kulaklığım arıza yaptı ama ses kartı sağlam düz razer kraken ve razer blackshark v2x alıp ses kartına bağlayabilirmiyim 1688332244 veya olucaktı yanlış yazmışım
Top Bottom